Πολιτική Απορρήτου

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (η “Πολιτική Απορρήτου”) εξηγεί πώς η dinamiprosforas.gr συγκεντρώνει και χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που μας παρέχετε. Έχουμε δημιουργήσει αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, προκειμένου να δείξουμε την δέσμευσή μας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Με την επίσκεψη της ιστοσελίδας της dinamiprosforas.gr, αποδέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.
Αν δεν συμφωνείτε με οποιαδήποτε πτυχή αυτής της Πολιτική Απορρήτου, η μόνη λύση σας είναι να διακόψετε τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου καθορίζει τη βάση με την οποία κάθε πληροφορία που συλλέγουμε από εσάς ή ότι θα μας παρέχετε θα επεξεργαστούν από εμάς. Για να κατανοήσετε πλήρως τα δικαιώματά σας, σας συνιστούμε να διαβάσετε αυτή την Πολιτική Απορρήτου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Προσωπικά Στοιχεία Χρηστών. Είναι πληροφορίες που παρέχετε σε μας οι οποίες προσδιορίζουν την ταυτότητά σας, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση κατοικίας, ή άλλα δεδομένα που επιτρέπουν την άμεση ή έμμεση ταυτοποίηση ενός ατόμου. Μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας χωρίς να παρέχετε προσωπικές πληροφορίες. Οι μόνες πληροφορίες προσωπικής αναγνώρισης που συλλέγει και αποθηκεύει η dinamiprosforas.gr είναι οι πληροφορίες που θα επιλέξετε να μας παρέχετε μέσω μιας προαιρετικής μεθόδου, στην οποία θα επιλέξετε καταφατικά να παρέχετε στην dinamiprosforas.gr τα προσωπικά σας στοιχεία.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Η dinamiprosforas.gr παίρνει στα σοβαρά την ασφάλεια. Αυτό περιλαμβάνει την προστασία της ασφάλειας των πληροφοριών που έχουμε για σας. Χρησιμοποιούμε μέτρα ασφαλείας στις ιστοσελίδες μας για την προστασία από απώλεια, κακή χρήση και αλλοίωση των πληροφοριών που ελέγχουμε. Αυτά τα μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν τη χρήση SSL, firewall και κωδικούς πρόσβασης. Το διαδίκτυο, ωστόσο, είναι ένα ανοιχτό περιβάλλον και τα δεδομένα μπορούν να ρέουν σε διάφορα δίκτυα, μερικά από τα οποία έχουν ανεπαρκή μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε δεδομένα. Η μετάδοση των δεδομένων γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Ενώ είναι αδύνατο να προστατευτεί πλήρως μια ιστοσελίδα, η dinamiprosforas.gr εργάζεται σκληρά για να διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή.

Αν αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε, το κάνουμε σε ασφαλείς εξυπηρετητές μας. Λεπτομέρειες σχετικά με οποιεσδήποτε συναλλαγές μεταδίδονται χρησιμοποιώντας τεχνολογία SSL.

ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑΣ

Η dinamiprosforas.gr χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να: (α) επιτρέπει στην dinamiprosforas.gr και τους επιχειρηματικούς συνεργάτες μας να σας παραδίδουν υπηρεσίες της dinamiprosforas.gr, (β) σας παρέχει τις πληροφορίες που μας έχετε ζητήσει, (γ) πραγματοποιεί τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από συμβάσεις που έχουμε συνάψει μαζί σας και (δ) σας ειδοποιεί για τις αλλαγές στην ιστοσελίδα. Όταν μας παρέχετε τις πληροφορίες σας, συμφωνείτε για την χρήση των πληροφοριών με αυτόν τον τρόπο. Η dinamiprosforas.gr δεν πουλά, ανταλλάσσει, ή με άλλο τρόπο μεταβιβάζει σε τρίτους τα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτό δεν περιλαμβάνει αξιόπιστους τρίτους, οι οποίοι μας βοηθούν στη διεξαγωγή των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας, παρέχοντας σας προϊόντα ή υπηρεσίες μας, ή προσφέροντας σας προϊόντα ή υπηρεσίες μας. Εκτός των περιπτώσεων που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, η dinamiprosforas.gr δεν θα δημοσιοποιήσει τις προσωπικές πληροφορίες σας σε τρίτους, εκτός αν ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας, η δημοσιοποίηση είναι απαραίτητη για την συμμόρφωση με το νόμο, ή η δημοσιοποίηση είναι απαραίτητη για την παράδοση των προϊόντων ή την εκτέλεση των υπηρεσιών που έχουν συμβληθεί να λαμβάνετε από εμάς.

Η ιστοσελίδα μας μπορεί, από καιρού εις καιρόν, να περιέχει συνδέσμους σε ιστοσελίδες τρίτων. Αν ακολουθήσετε ένα σύνδεσμο σε οποιαδήποτε από αυτές τις ιστοσελίδες, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι αυτές οι ιστοσελίδες έχουν τις δικές τους πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη για αυτές τις πολιτικές.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της dinamiprosforas.gr ισχύουν για την επίσκεψή σας σε ένα δικτυακό τόπο της dinamiprosforas.gr, καθώς και κάθε σχετική διαμάχη περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Αυτό περιλαμβάνει κανόνες που διέπουν τους περιορισμούς της ευθύνης και της ζημίας, καθώς και το πώς η διαφωνία θα επιλυθεί. Η dinamiprosforas.gr και οι προσφορές των υπηρεσιών της, αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς. Αυτό σημαίνει ότι η Πολιτική Απορρήτου μας και οι Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης μας θα αλλάζει από καιρό σε καιρό. Όταν συμβαίνουν αυτές οι αλλαγές, μπορεί να σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αλλά σας παρακαλούμε να ελέγχετε περιοδικά τον δικτυακό τόπο dinamiprosforas.gr για να δείτε αν έχουν επέλθει μεταβολές. Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, η τρέχουσα Πολιτική Απορρήτου μας ισχύει για κάθε πληροφορία που έχουμε για εσάς και τον λογαριασμό σας.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή. Η συνεχής χρήση οποιουδήποτε τμήματος του παρόντος δικτυακού τόπου μετά την κοινοποίηση ή την ανάρτηση των εν λόγω αλλαγών αποτελεί αποδοχή αυτών των αλλαγών. Παρακαλείστε να ελέγξετε τις ιστοσελίδες μας για την πιο πρόσφατη έκδοση.