Θεσσαλονίκη: Γέμισε με Porsche για καλό σκοπό!

Τα βλέμματα όλων τράβηξαν οι υπερπολυτελείς Porsche που τράβηξαν χειρόφρενο στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη ερχόμενες από το Λουξεμβούργο.

Συγκεκριμένα, το κονβόι με τα πανάκριβα αυτοκίνητα ξεκίνησε το μακρινό ταξίδι των 2.000 χιλιομέτρων την περασμένη Τετάρτη και ήρθε στη χώρα μας για έναν πολύ καλό σκοπό.

Ειδικότερα, οι οδηγοί των Porsche θα λάβουν μέρος στον Φιλανθρωπικό Πανευρωπαϊκό Θεσμό του «THE GOOD RIDE», που διεξάγεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε διάφορες πόλεις στην Ευρώπη και φέτος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Όπως αναφέρεται στο σημείο βρέθηκε και ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, όπου καλωσόρισε τους οδηγούς και είχε σύντομη συνομιλία μαζί τους. Οι 10 υπερπολυτελείς Porsche λίγο αργότερα έκαναν βόλτες στους δρόμους της πόλης ώσπου πήραν το δρόμο για την Αθήνα.

Η εκδήλωση εντάσσεται στην φιλανθρωπική δράση Good Ride στοχεύοντας στην ψυχαγωγία και την ψυχολογική στήριξη των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται υπό την σκέπη του ιδρύματος “ΕΛΠΙΔΑ”.