Τριάντα χρόνια «Ελπίδας» με φαντασμαγορικό ντεφιλέ Κατράντζου στο Σούνιο

Η εντυπωσιακή επίδειξη της Μαίρης Κατράντζου στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο σε συνεργασία με το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» σηματοδότησε την πρώτη φορά που το αρχαιολογικό μνημείο φιλοξένησε μια ιδιωτική εκδήλωση.

ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ Kerry Kennedy

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου, με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» παρουσίασε στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο μια κολεξιόν για την Ανοιξη – Καλοκαίρι 2020, εμπνευσμένη από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και συγκεκριμένα από τις ιδέες που γεννήθηκαν στην αρχαία Ελλάδα την εποχή του 5ου αιώνα π.Χ και από τους Έλληνες φιλοσόφους και μαθηματικούς (Σωκράτη, Έυκλείδη, Πυθαγόρα).

Αθηνά Σκούρα, Έλενα Σκούρα, Γιώργος Ντάβλας

Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τη Μαίρη Κατράντζου υποδέχτηκαν 500 προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ελένη Μενεγάκη, Γιώργος Ντάβλας

Οι κυρίες Βαρδινογιάννη και Κατράντζου ένωσαν τις δυνάμεις τους για να στείλουν από κοινού ένα ηχηρό μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου, ενώ η κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν όταν αποθεραπευμένα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», που έχουν καταφέρει να βγουν νικητές στον αγώνα της ζωής, ανέβηκαν στην πασαρέλα δείχνοντας ότι ο παιδικός καρκίνος μπορεί να νικηθεί.