«ΣΤΟΡΓΗ»: Επίδειξη μόδας από τους MIRO για καλό σκοπό στην Θεσσαλονίκη

Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» παρουσίασε την επίδειξη μόδας του γνωστού σχεδιαστικού διδύμου MIRO.

Δημήτρης Μαστρόκαλος, Τίμη Μπακατσέλου (πρόεδρος ΣΤΟΡΓΗΣ), Γιάννης Ράπτης

Ιδιαίτερα κομμάτια με έντονα χρώματα και υπέροχα υφάσματα γέμισαν την πασαρέλα και οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις μοναδικές δημιουργίες των MIRO. Ένα λαμπερό fashion show με εντυπωσιακά ρούχα, ιδιαίτερες γραμμές και μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια.

Αλεξία Πάνου (μέλος του διοικητικού της ΣΤΟΡΓΗΣ), Έλενα Σκούρα (διευθύνουσα σύμβουλος των SkourasMed)

Η Πρόεδρος της «ΣΤΟΡΓΗΣ» κα Τίμη Μπακατσέλου, ευχαρίστησε στην εναρκτήρια ομιλία της τους MIRO – τον κο Δημήτρη Μαστρόκαλο και τον κο Γιάννη Ράπτη, τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης αλλά και τον κόσμο της Θεσσαλονίκης που για άλλη μια φορά στήριξε δυναμικά την εκδήλωση της «ΣΤΟΡΓΗΣ».

Μαρία Μιχαηλίδη, Ιορδάνης Μιχαηλίδης

Φυσικά, δεν παρέλειψε να  ευχαριστήσει την κα Αλεξία Πάνου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤΟΡΓΗΣ, για τη διοργάνωση της βραδιάς και τον κο Γιώργο Ντάβλα για την πολύτιμη βοήθειά του.

Ρομίνα Παπαλάμπρου (υπεύθυνη επικοινωνίας της Starks Global), Σταυρούλα Τέρπκου (διευθύντρια Starks Global)

Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» έχει συμπληρώσει φέτος 28 χρόνια ενεργής παρουσίας και βοήθειας στα παιδιά τα οποία νοσούν από νεοπλασματικές ασθένειες και στις οικογένειές τους. Κατασκεύασε και εξόπλισε ξενοδοχειακά και επιστημονικά το «Αιματολογικό Κέντρο ΣΤΟΡΓΗ», ένα τριώροφο κτίριο 4.000 τ.μ. το οποίο δώρισε στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και προχώρησε στο δεύτερο μεγάλο έργο της, τη δημιουργία και λειτουργία του «Ξενώνα της ΣΤΟΡΓΗΣ» για τα άρρωστα παιδιά και τους συνοδούς τους όταν έρχονται για θεραπεία από περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα πλήρως εξοπλισμένο κτίριο 2.000 τ.μ. το οποίο δίνει τη δυνατότητα στις φιλοξενούμενες οικογένειες να καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους.

Ο Γιώργος Ντάβλας απολαμβάνει το ποτό της GANCIA – AMVYX

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης, προσέφερε 2 πλήρεις υποτροφίες σπουδών σε παιδιά τα οποία φιλοξενούνται στον Ξενώνα της ΣΤΟΡΓΗΣ. Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με κλήρωση μιας δημιουργίας των ΜIRO την οποία προσέφεραν σε μια τυχερή.

Λένα Καρανταλή, Γιάννης Καρανταλής, Νίκη Καρανταλή
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Δημήτρης Μαστρόκαλος, Κωνστανίνα Σπυροπούλου, Γιώργος Ντάβλας

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος γνωστών Θεσσαλονικέων αλλά και διάσημοι φίλοι της ΣΤΟΡΓΗΣ και των ΜIRO οι οποίοι ήρθαν στην πόλη αποκλειστικά για να στηρίξουν τη βραδιά. Η κα Έλλη Κοκκίνου, η κα Τόνια Σωτηροπούλου, η κα Έβελυν Καζαντζόγλου, η κα Χριστιάννα Ανδριανοπούλου, η κα Έσθερ Μαστρογιάννη και η κα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έλαμψαν μέσα στα ρούχα των γνωστών σχεδιαστών και έκλεψαν τα βλέμματα των παρευρισκομένων.

Μετά την επίδειξη, η Πρόεδρος της ΣΤΟΡΓΗΣ κα Τίμη Μπακατσέλου συνεχάρη τους ΜIRO για το εντυπωσιακό show και τους απένειμε από μια τιμητική πλακέτα ως ανάμνηση της βραδιάς. Η βραδιά έκλεισε με δυνατό χειροκρότημα από τους παρευρισκομένους οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από την αισθητική των ρούχων των MIRO και την άρτια διοργάνωση της «ΣΤΟΡΓΗΣ».

Ράνια Σπυρίδου, Ζαχαρίας Κατσούλης (ιδιοκτήτης της Master Pool)
Έλλη Κοκκίνου, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Έβελυν Καζαντζόγλου
Μιρέλα Μακιού, Κωνσταντίνα Μαμαδά (ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Porto Palace), Ρωμανός Κόκκας, Αυγή Καρυώτη
Έλενα Μπέτα, Χριστίνα Βασιλάκη
Οι bartenders του ποτού GANCIA – AMVYX
Ράνια Σπυρίδου, Βούλα Πενέλη, Μαρία Ιωαννίδου, Έλενα Σκούρα (διευθύνουσα σύμβουλος των SkourasMed)
Μαρία Ιωαννίδου, Ιωάννα Μπρουζιώτη
Πόλυ Στεφάνου, Τόνια Σωτηροπούλου
Πόλυ Στεφάνου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ράνια Σπυρίδου
Καρολίνα Μπακοδήμου, Έφη Αλεξοπούλου, Νατάσα Τραπεζοντίου, Ιωάννα Μπίρου, Δήμητρα Μπερμπερίδου
Κυριάκος Δημητριάδης (διευθυντής του κέντρου εξωσωματικής γονιμοποίησης ΙΑΚΕΝΤΡΟ), Αθηνά Πεντεφούντα