Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη στον αγώνα για την υπογεννητικότητα

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη με έξι δεκαετίες ισχυρής και αδιάκοπης παρουσίας στον Ελληνικό τουρισμό, ηγέτης του τουριστικού κλάδου δείχνει έμπρακτα την υποστήριξη του στον αγώνα για την υπογεννητικότητα προχωρώντας σε συνεργασία με την ΑΣΤ.Μ.Κ.Ε. HOPEgenesis.

O Όμιλος θα παρέχει δωρεάν φιλοξενία στις ωφελούμενες του προγράμματος μέσα από τα ξενοδοχεία Divani Caravel Hotel, Divani Apollon Palace & Thalasso, Divani Apollon Suites, Divani Palace Acropolis, Divani Palace Larissa.

H δωρεάν φιλοξενία καλύπτει μια πολύ μεγάλη ανάγκη του προγράμματος της HOPEgenesis, που παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τοκετού. Οι ωφελούμενες και οι συνοδοί τους ταξιδεύουν και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο στις πόλεις που βρίσκονται οι ιατροί και τα ιατρικά κέντρα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το τοκετό.

Η ενέργεια του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη μας δίνει δύναμη να υποστηρίξουμε ακόμη περισσότερες γυναίκες στις ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές. Τους ευχαριστούμε για τη προσέγγιση και την εξαιρετική πρωτοβουλία!