Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας: Οργάνωσε φιλανθρωπικό δείπνο με εκλεκτούς καλεσμένους!

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas του οποίου ιδρύτρια είναι η Πριγκίπισσα Αικατερίνη πραγματοποίησε φιλανθρωπικό δείπνο με θέμα «Captain’s Dinner» την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος.

Δήμητρα Θεοχάρη, η χρυσή χορηγός Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Έμη Τρικάρδου

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσίαση της η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρία Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη. Επίσης παρόντες ήταν o Υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του, ο Πρέσβης κος Τάσος Κριεκούκης εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αθηναίων, ο Πρέσβυς κος Διονύσης Κοδέλλας με την σύζυγό του, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής και η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κα Λουκία Κεφαλογιάννη.

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους στο Lifeline Hellas και στο σημαντικό έργο που πραγματοποιεί για την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη και τους υπόλοιπους χορηγούς, τους φίλους και το Διοικητικό Συμβούλιο και αναφέρθηκε στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μέσω του Lifeline Hellas τα τελευταία 20 χρόνια.

Στην ομιλία της η Πριγκίπισσα Αικατερίνη αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την αναφορά της στην αξία της φιλανθρωπίας τονίζοντας ότι ο σκοπός της ζωής είναι να δίνουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Λίτσα Λάβδα, Λουκία Κεφαλογιάννη και Γιάννης Τρίκαρδος

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, David Andrews μαζί με τη σύζυγο του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, η αδελφή της Πριγκίπισσας κα Μπέττυ Ρουμελιώτη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, η κα Φλερ Ποταμιάνου, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η Δρ. Πεσκέση, η κα Έρση Τσακίρογλου, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η κα Ρόη Κωνσταντά καθώς και ο επίτιμος Πρόεδρος του σωματείου κος Ιωάννης Τρίκαρδος με την σύζυγο του Έμη.

Λίτσα Λάβδα
Βίκυ Χατζηβασιλείου, Δρ. Άρης Νταμάγκας και Κατερίνα Γιατζόγλου
Αγγελική Αγγελίδη, Ρένα Παπαδοπούλου, Έμη Λιβανίου
Ανδρέας και Χριστίνα Δόγκα
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ