Ποια λαμπερά πρόσωπα επισκέφθηκαν τα παιδιά της “Στοργής” στη Θεσσαλονίκη;

Το σχεδιαστικό δίδυμο των MI-RO, Δημήτρης Μαστρόκαλος και Γιάννης Ράπτης, μετά το επιτυχημένο fashion show που πραγματοποίησαν σε συνεργασία με τον Σύλλογο φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών “Στοργή” στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκαν τον ξενώνα της “Στοργής”.

Ο Ξενώνας χτίστηκε σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος Καλαμαριάς, επί δημαρχίας Χριστόδουλου Οικονομίδη και αποτελείται από 4 ορόφους. Διαθέτει 19 δίκλινα δωμάτια, χώρους αναψυχής, υπολογιστών καθώς και χώρους διδασκαλίας ώστε τα παιδιά να μη χάνουν την επαφή με τα μαθήματα τους. Εξοπλισμένος με διάφορα ειδικά παραρτήματα αλλά και βοηθητικούς χώρους, ο Ξενώνας της “Στοργής” καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες των φιλοξενούμενων.

Έβελυν Καζαντζόγλου, Γιώργος Ντάβλας, Τόνια Σωτηροπούλου

Κατά την επίσκεψη η Πρόεδρος της Στοργής κα Τίμη Μπακατσέλου ξενάγησε την Τόνια Σωτηροπούλου και την Έβελυν Καζαντζόγλου στους χώρους του Ξενώνα, ενώ όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά που φιλοξενούνται στους χώρους του Συλλόγου.

Έβελυν Καζαντζόγλου, Δημήτρης Μαστρόκαλος, η Πρόεδρος της Στοργής κα Τίμη Μπακατσέλου, Γιάννης Ράπτης, Τόνια Σωτηροπούλου
Τόνια Σωτηροπούλου, μέλος του διοικητικού της Στοργής κα Αλεξία Πάνου