Λέμε ΌΧΙ στη ΒΙΑ γιατί επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και τη χαρά της ζωής

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 στις 6:30 μ.μ στο Αμφιθέατρο Γυμνασίου – Λυκείου Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου

Στην εκδήλωσή μας, που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Καθηγητή του Ποινικού Δικαίου Στυλιανού Παπαγεωργίου – Γονατά, συμμετέχουν σε συζήτηση που συντονίζει η δημοσιογράφος κ. Χριστίνα Λαμπίρη.

Η κ. Βάσω Κόλλια,τ. Γεν Γραμματέας Ισότητας με θέμα: “Η Πολιτεία και η αντιμετώπιση της κακοποίησης της Γυναίκας”. Η κ. Πωλίνα Γκιωνάκη, Ηθοποιός και Συγγραφέας,που καταθέτει την “ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΝΗΜΗ “της για την βία που η ίδια έζησε. Η Δρ. Ψυχολογίας κ. Σμαρούλα Παντελή με θέμα :”Γιατί αφορά όλους, η κακοποίηση κατά των γυναικών; ”

Ακολουθεί θεατρική διαδραστική παράσταση από την ομάδα “Playback nuevo” με τίτλο:
“Ούτε ΘΥΜΑ ούτε ΘΥΤΗΣ”. Συμμετέχουν κατ αλφαβητική σειρά :Τριαντάφυλλος Κτίστης, Νάνσυ Πουλούδη, Αναστασία Τομαρά, Μαρίζα Τσιακουμάκη, Αλεξάνδρα Τυμπανίδου.
Μουσικός παραγωγός Παναγιώτης Δράκος. Επιμέλεια φωτισμού Χρύσανθος Κορμπάκης.
Σκηνοθεσία Σμαρούλα Παντελή.

Στο τέλος της παράστασης θα ακολουθήσει στο φουαγιέ συζήτηση με τους συντελεστές με ένα ποτήρι κρασί.

Η Είσοδος Δωρεάν: Παρακαλούμε αν επιθυμείτε να ενισχύσετε την προσπάθειά μας, στηρίξτε το Περίπτερο της Αγάπης με τρόφιμα ή με 5 ευρώ για την αγορά τροφίμων και προσφορά βοήθειας στους ανθρώπους που ενισχύουμε και έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε θερμά όσους συμβάλλουν στην επιτυχία της εκδήλωσης και ιδίως τον Πρόεδρο του ΝΠ του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου “Φίλιππος Καβουνίδης” κ. Γεράσιμο Βουδούρη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ