Σωματείο “ΕΛΙΖΑ”: Φιλανθρωπική Μουσική Βραδιά στο Παλλάς

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΕΛΛΑ, ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ

Στο κατάμεστο Θέατρο Παλλάς, με τις μοναδικές ερμηνείες των Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Μουζουράκη και Μαρίζα Ρίζου, γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Κακοποίηση του Παιδιού, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, το Σωματείο ΕΛΙΖΑ.

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤ ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

Mικροί και μεγάλοι φίλοι του Σωματείου, αλλά και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου, έδωσαν το παρόν στη συναυλία «Με αγάπη για … την ΕΛΙΖΑ», για να υποστηρίξουν το έργο που υλοποιεί το Σωματείο σε όλη την Ελλάδα για την προστασία βρεφών και παιδιών που κινδυνεύουν από κακοποίηση και παραμέληση.

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

Τη βραδιά, που ήταν μία πρωτοβουλία των Θεατρικών Σκηνών και ειδικότερα του Γιάννη Κεντ, παρουσίασε η Μαρί Κωνσταντάτου, ενώ οι αγαπημένοι καλλιτέχνες γέμισαν με συγκίνηση, ελπίδα και αισιοδοξία τη σκηνή!

ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

Όλα τα έσοδα της συναυλίας, θα δοθούν για το πρόγραμμα «Ασφαλές Άγγιγμα», που υλοποιεί το ΕΛΙΖΑ σε παιδιά 5 – 9 ετών, με στόχο την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης, εκπαιδεύοντας ταυτόχρονα γονείς και δασκάλους. Απώτερος στόχος είναι η ένταξη του προγράμματος σε όλα τα δημόσια σχολεία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, μέχρι το 2021.

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΤΣΑ
ΙΛΕΑΝΑ ΜΑΚΡΗ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ
ΣΙΑ ΞΑΝΑΛΑΤΟΥ, ΙΛΕΑΝΑ ΜΑΚΡΗ, ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ
ΗΡΩ ΚΟΒΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΒΑΣ
ΜΠΕΚΥ ΒΟΥΡΑΚΗ