«ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»: Χριστουγεννιάτικο Εορταστικό Δείπνο στο Ηράκλειο για καλό σκοπό

Έντονες συγκινήσεις, εκπλήξεις, βραβεύσεις αλλά και πολύ κέφι περιλάμβανε η καθιερωμένη, ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Παραρτήματος Κρήτης του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Καλλιπάτειρα, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/12, στο κέντρο Αναδρομές στις Αρχάνες.

Έντονες συγκινήσεις, εκπλήξεις, βραβεύσεις αλλά και πολύ κέφι περιλάμβανε η καθιερωμένη, ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Παραρτήματος Κρήτης του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Καλλιπάτειρα, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/12, στο κέντρο Αναδρομές στις Αρχάνες.

Παρουσία της Προέδρου του ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα, Πρέσβυς της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Κατερίνας Παναγοπούλου, εκπροσώπων αρχών, φορέων, συλλόγων και πλήθους κόσμου, το Παράρτημα Κρήτης τίμησε για την κοινωνική τους προσφορά τον ξενοδόχο Στέλιο Γιαννικάκη, τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Μιχάλη Τζιράκη, τον δύτη Μανόλη Βουτσαλά (Μπλομπλό), την ιδρύτρια των επιχειρήσεων ΠΡΙΝΟΥ Ελευθερία Πρίνου και την εθελόντρια προπονήτρια τυφλών παιδιών στο σκάκι – η οποία είναι ΑμεΑ και η ίδια – Ανθή Δούπη.

Η εκδήλωση, όπως ανέφερε στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Παραρτήματος Μαρία Αντωνακάκη, ήταν αφιερωμένη στη μνήμη δυο αξέχαστων γυναικών – μελών του Παραρτήματος, της Βιργινίας Μανασάκη και της Κικής Στρατάκη, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η στιγμή που έκανε αναφορά και στον σύζυγο του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής Ριρίκας Δεικτάκη, Γιώργο Δεικτάκη, που πολύ πρόσφατα έφυγε ξαφνικά από κοντά μας.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα Κατερίνα Παναγοπούλου, συνεχάρη τις Καλλιπάτειρες της Κρήτης για την πλούσια δράση και την κοινωνική προσφορά που έχουν επιδείξει τα 12 χρόνια λειτουργίας του Παραρτήματος, ενώ ανακοίνωσε ότι ο ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα ανήκει πλέον στην μεγάλη οικογένεια του Ο.Η.Ε. με την μεγαλύτερη διάκριση που μπορεί να λάβει ένας Οργανισμός: Κατέχει την Ειδική Συμβουλευτική Ιδιότητα στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών!

Η βραδιά περιλάμβανε επίσης και εισδοχή νέων μελών, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι τα έσοδα της εκδήλωσης, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, θα διατεθούν για να ενισχυθεί η συμμετοχή των πρωταθλητριών της ποδηλασίας Αργυρώς Μηλάκη και Ελένης Καλατζή στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020, καθώς και για να αγοραστεί ένα ειδικό σκάκι για τυφλούς σκακιστές μαζί με ένα ειδικό χρονόμετρο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης, εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού Μαρίνος Παττακός, ο Αστυνομικός Διευθυντης Ηρακλείου κ. Νίκος Σπυριδάκης, ο Επίτιμος Πρέσβης της Ουγγαρίας Πάρις Επιτροπάκης, ο Διοικητής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης, καθώς και μέλη του ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα από την Αθήνα και την Πάτρα.

Η Πρόεδρος Μαρία Αντωνακάκη και όλα τα μέλη του Παραρτήματος Κρήτης του ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα, θα ήθελαν και δημόσια να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν στην καθιερωμένη εκδήλωση, καθώς επίσης και τις εταιρείες – χορηγούς και υποστηριχτές της βραδιάς που με την έμπρακτη υποστήριξή τους, συμβάλλουν στη συνέχιση του κοινωνικού έργου στην Κρήτη.