Τα Μέλη του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Συλλόγου του Μουσείου Γ. Δροσίνη», σε µια εορταστική ατμόσφαιρα

Τα Μέλη του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Συλλόγου του Μουσείου Γ. Δροσίνη», στις 18 Δεκεμβρίου 2019 στην ωραιότατη αίθουσα του ξενοδοχείου Saint-George Lycabettus στο Κολωνάκι, σε µια εορταστική ατμόσφαιρα σε ωραιότατα διακοσμημένο χώρο, πραγματοποίησαν δύο παρουσιάσεις βιβλίων: Πρώτο Η ΕΡΣΗ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ Γ. ΔΡΟΣΙΝΗ του Αντώνη Μαστραπά δ.φ. πρώην Σχολικού Συμβούλου και Γενικού Γραμματέα της Π.Ε.Φ. από τον Κ. Θανάση Αγάθο, Επίκουρου Καθηγητή Νεοελληνικής Φιλολογίας του Ε.ΙΚ.Π.Α., ο οποίος ανέδειξε την ομορφιά του κειµένου µε επιτυχία.

Ακόμη, δεύτερο, το βιβλίο, έκδοση του Συλλόγου µε τίτλο: Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΔΡΟΣΙΝΗ του κ. Αναστασίου Στέφου, Αντιπροέδρου του Συλλόγου, από την Κριτικό Λογοτεχνίας δ.φ. κα Ανθούλα Δανιήλ.

Η οποία µε γλαφυρό τρόπο ανέλυσε την περίοδο αυτή, που κατέγραψε ο ποιητής σε στίχους. Ακολούθησε δείπνο και στη συνέχεια μουσικό πρόγραµµα που ικανοποίησε όλους τους συνδαιτυµόνες. Τα δύο βιβλία που παρουσιάστηκαν, περίτεχνα δεμένα, προσφέρθηκαν στους φίλους και στα µέλη του Συλλόγου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Η υπεύθυνη της εκδήλωσης κα Ντάνα Στασινού πέτυχε το σκοπό της και αξίζει συγχαρητήρια. Ο Σύλλογος ευχαρίστησε ιδιαίτερα την ROLEX ΕΛΛΑΣ και την κα Φανή Πανιτσίδου και την κα Μαρίνα Ζακυνθινάκη για τις προσφορές τους. Παρευρέθηκαν η πρόεδρος κα Ελένη Βαχάρη, τα µέλη του Διοικητικού Συµβουλίου, καθηγητές και φίλοι εκλεκτοί του Μουσείου.