Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την Παιδική Χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Μ. Πατούλη Σταυράκη: «Με δύναμη και αισιοδοξία ας αγωνιστούμε για να διεκδικήσουμε μία ζωή, μία κοινωνία ανώτερη, αντάξια της ανθρώπινης υπόστασής μας» Τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τα παιδιά της Χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων κατά το εθιμοτυπικό της ημέρας.

Τα παιδιά συνόδευσε στο Προεδρικό Μέγαρο, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη. Τα παιδιά πλαισιωμένα από τον βαρύτονο Νικόλαο Καραγκιαουρη, και υπό τη διεύθυνση της μαέστρου της Χορωδίας Ντέπης Σακελλαρίου, ανήγγειλαν τη χαρμόσυνη είδηση του ερχομού του Νέου Έτους, και μετέφεραν τις ευχές τους στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για μία νέα χρονιά δημιουργίας, ειρήνης και προόδου για την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό.

Τη Χορωδία συνόδευε και ο Υπεύθυνος Δημόσιων και Διεθνών Σχέσεων του Ομίλου Νίκος Παπαδάκης. Με την ευκαιρία της επίσημης εορταστικής επίσκεψης του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων στο Προεδρικό Μέγαρο, η Πρόεδρος του Ομίλου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα: «Σήμερα τα παιδιά του Ομίλου μας μαζί με τις ευχές τους στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για υγεία, ευτυχία και μακροημέρευση, έστειλαν το δικό τους προσκλητήριο ειρήνης και αγάπης. Ένα μήνυμα για όσα επιθυμούν να φέρει ο νέος χρόνος στην πατρίδα μας. Ένα μήνυμα για μία κοινωνία αλληλεγγύης, αλληλοσεβασμού, δικαιοσύνης, προοπτικής και ελπίδας. Κρατώντας στη μνήμη μας γεγονότα, σκέψεις και εικόνες που μας πλήγωσαν και μας δίχασαν μόνο ως μία θλιβερή ανάμνηση που θα μας υπενθυμίζει όλα εκείνα που δεν μας αρμόζουν και έχουμε χρέος να αφήσουμε πίσω μας, με δύναμη και αισιοδοξία ας αγωνιστούμε για να διεκδικήσουμε μία ζωή, μία κοινωνία ανώτερη, αντάξια της ανθρώπινης υπόστασής μας.

Ας αντλήσουμε δύναμη από τα παιδιά μας και ας πορευτούμε συλλογικά και υπεύθυνα, με θάρρος και αισιοδοξία για όσα μπορούμε να αλλάξουμε και δεν έχουμε τολμήσει ακόμα. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμητική υποδοχή. Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους τους συντελεστές της Χορωδίας μας για την παρουσία τους. Καλή Χρονιά σε όλους με νέες δημιουργικές προκλήσεις».