«Αχαιών Αγάπης Γεύμα» από την “Καλλιπάτειρα”με την Κατερίνα Παναγοπούλου και τον Γάλλο πρέσβη

Κατερίνα Παναγοπούλου: Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “Καλλιπάτειρα” και Εθνική Πρέσβης της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Φέτος θα τιμηθεί ο Γάλλος πρέσβης στην Ελλάδα και θα ενισχυθούν οι «Μαχητές», οι προσκλήσεις προπωλούνται

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του δημοφιλούς φιλανθρωπικού και κοσμικού event «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» του τοπικού παραρτήματος του γυναικείου αθλητικού σωματείου «Καλλιπάτειρα». Στις 8 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο, εν μέσω της καρναβαλικής περιόδου, τα μέλη και οι φίλοι της «Καλλιπάτειρας» θα υποδεχθούν και πάλι τη λαμπερή πρόεδρο Κατερίνα Παναγοπούλου, με οργανωτικό πνεύμα της εκδήλωσης τη συμπολίτισσα συντονίστρια Μαρία Μανουσάκη- Μαλλιώρη.

Σε νέο χώρο, το Privilege Event House (Πάροδος Αθηνών και Κανελλοπούλου) η βραδιά θα υποστηριχθεί από το Γαλλικό Ινστιτούτο καθώς θα περιλαμβάνει τιμητική βράβευση του γάλλου πρέσβη στη χώρα μας Patrick Maisonnave, ενώ τα έσοδα προορίζονται στο σύλλογο «Μαχητές».

Το μουσικό πρόγραμμα έχει αναλάβει ο αισθαντικός ερμηνευτής Χρήστος Κωνσταντόπουλος πλαισιωμένος από ορχήστρα. Όπως πάντα, οι  χορηγοί είναι αρκετοί (Λουξ, Kreosys, Lampropoulos, Kotrotsos, Blue Land, Φαρμακείο Απ. Τέκος, Ευθύμιος Χονδραλής, Λυσίας, Μentis) ενώ στη διοργάνωση συμβάλλουν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  και το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Kατερίνα Παναγοπούλου, Έμη Λιβανίου και Μαρία Μανουσάκη

 

Ο Γάλλος πρέσβης Patrick Maisonnave

Ο κ.Maisonnave με σπουδές με σπουδές ιστορίας, οικονομικών και δημόσιας διοίκησης είναι ένας επιφανής γάλλος διπλωμάτης που έχει ανακηρυχθεί ιππότης της Λεγεώνας της Τιμής και ιππότης του Εθνικού Τάγματος Αξίας. Πριν από την Ελλάδα ήταν πρέσβης της Γαλλίας στο Ισραήλ.

*Οι προσκλήσεις κοστίζουν 35 ευρώ- τηλ 6937 050796