Χατζηδάκης και Μπακογιάννης εγκαινίασαν το Eco-Fest 2020

Παρουσία του υπουργού Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη και του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη εγκαινιάστηκε το Eco-Festival 2020 στην Τεχνόπολη.

Οι κ.κ. Χατζηδάκης και Μπακογιάννης περιηγήθηκαν στους χώρους του φεστιβάλ ενώ συμμετείχαν σε μια σειρά από τις δραστηριότητες που φιλοξενούνται στα πλαίσια του φεστιβάλ. Και οι δύο παράλληλα εξέφρασαν τη στήριξή τους σε αυτού του είδους τις πρωτοβουλίες, τονίζοντας ότι είναι αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπισθεί η κλιματική αλλαγή.

«Στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας κάνουμε ό,τι μπορούμε έτσι ώστε, όχι μόνο στα λόγια αλλά στην πράξη να βελτιώνουμε με συγκεκριμένες πολιτικές την ποιότητα της ζωής μας», επισήμανε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης.

Ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σχολίασε πως «σήμερα είναι μία πραγματική γιορτή στην καρδιά της Αθήνας στην Τεχνόπολη. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο και την ευγνωμοσύνη μας στους διοργανωτές της Eco -Fest γιατί σήμερα αποδεικνύουν έμπρακτα πως μια άλλη πόλη είναι εφικτή».