Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης ζωγραφίζει με τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS

Το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη επισκέφθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης, με σκοπό να στείλει ένα αισιόδοξο οικολογικό μήνυμα μέσω της δημιουργικότητας των παιδιών όχι μόνο του Χωριού, αλλά και της ευρύτερης κοινότητας της Βάρης.

Η Γ.Γ. Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Δήμαρχος Βάρη-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, η Αντιπρόεδρος ΔΣ Παιδικών Χωριών SOS Αλεξάνδρα Κοντέλλη, και ο Γενικός Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης Νώντας Λοράνδος.

Με εργαλεία πινέλα και οικολογικά χρώματα,  τα παιδιά δημιούργησαν έναν πίνακα για το περιβάλλον, τον οποίον χάρισαν στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. «Κι εμείς θα τον βάλουμε στο κεντρικό κτίριο για να το ομορφύνουμε και για να μην ξεχνάμε ποτέ το ενδιαφέρον των παιδιών μας για τη φύση και το περιβάλλον», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τα παιδιά και συνεχάρη την Ομάδα Πρωτοβουλίας για τα Παιδικά Χωριά SOS για την δουλειά που κάνουν εδώ και χρόνια.