Γιώργος Λαιμός: Μία ξεχωριστή συναυλία στηρίζοντας το MDA Ελλάς

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΙΜΟΣ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ MDA ΕΛΛΑΣ)

Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς, ο Γιώργος Λαιμός μαζί με τον Άκη Δείξιμο, την Ιουλίτα Μωσαΐδου και την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου, έδωσαν μία ξεχωριστή συναυλία στηρίζοντας το MDA Ελλάς – Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομϊκές παθήσεις.

Οι θεατές απόλαυσαν ένα μουσικό ταξίδι από παλιές και νέες ορχηστρικές συνθέσεις του Γιώργου Λαιμού αλλά και γνωστά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων συνθετών, ενώ η έκπληξη της βραδιάς ήταν η ερμηνεία δύο νέων τραγουδιών του συνθέτη από την κόρη του Ασπασία. Μετά από 10 χρόνια συνεχούς φιλανθρωπικής προσφοράς μέσα από τις συναυλίες του, ο Γιώργος Λαιμός, φέτος επέλεξε τα έσοδα από τη συναυλία του να διατεθούν στους σκοπούς του MDA.

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί.

Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr