Μια λαμπερή βραδιά από το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΜΑΝΑ» στο Μουσείο της Ακρόπολης!

Σε μια μαγευτική βραδιά υπό το φως των αστεριών, με θέα την Ακρόπολη την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, 200 καλεσμένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΜΑΝΑ και της Προέδρου του, κυρίας Randa Ghandour, στο φιλανθρωπικό δείπνο που διοργανώθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Χρυσή Βαρδινογιάννη, Houda Ghandour, Randa Ghandour, Sophie Axiotiades, Ελίνα Σμπώκου, Αρετή Δαλακούρα
Houda Ghandour, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Randa Ghandour, Δέσποινα Γιαννακοπούλου, Αρετή Δαλακούρα

Γιορτάζοντας δύο χρόνια αδιάλειπτης και επιτυχημένης προσφοράς, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ, παρείχε από τον Ιανουάριο του 2018, δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες φροντίδας και υποστήριξης βάσει ιατρικής ένδειξης σε 200 και πλέον γυναίκες , προσφέροντας στο Σπίτι του ΜΑΝΑ 5.316 ώρες δωρεάν υπηρεσιών, με ένα μέσο όρο 1-2 επισκέψεων την εβδομάδα, από 20 εθελοντές εξειδικευμένους επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων.

Γιώργος Περρής, Randa Ghandour, Guy Manoukian
Randa Ghandour, Houda Ghandour

Στόχος του οργανισμού είναι η παροχή δωρεάν υπηρεσιών φροντίδας σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού ή κάποιας μορφής γυναικολογικό καρκίνο, βοηθώντας στην αποκατάστασή τους και την επανασύνδεσή τους με τον κανονικό ρυθμό ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου.

Έμη Λιβανίου

Highlight της βραδιάς αποτέλεσε η κοινή εμφάνιση του διάσημου Λιβανέζου συνθέτη Guy Manoukian – ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, αποκλειστικά για την εκδήλωση- επι σκηνής με τον αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή Γιώργο Περρή, τους οποίους συνόδευσε σε γνώριμους ήχους από την Ανατολή, ο ξεχωριστός Thanassis Vassilopoulos.

Riad Zein, Rana Zein

Με Το Σπίτι του ΜΑΝΑ μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες με τους ακόλουθους τρόπους: • Tηλεφωνικά, στο 210-7295 546 κατά τις ώρες 10:00-17:00, Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Αναστασία Καίσαρη, Thomas Persy
Χρυσή Βαρδινογιάννη, Αλεξία Βαρδινογιάννη
Χριστίνα Τσατσάκη, Μελίνα Δασκαλάκη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Μαργαρίτα Σαραντοπούλου, Νίκη Δανελιάν
Βασίλης Αποστολόπουλος, Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου
Αρετή Δαλακούρα, Γιώργος Ντάβλας, Πόπη Ροδοπούλου
Κρίστη Τσολακάκη, Νίκος Χατζηνικολάου
Φαίη Μπαρμπαλιά, Όλγα Κεφαλογιάννη, Έλενα Μπαρμπαλιά
Λώρα Τσουκαλά, Ελίνα Σμπώκου
Mazen Ghandour, Houda Ghandour
Δημήτρης Δαλακούρας, Αρετή Δαλακούρα
Αριστείδης Ευσταθίου, Σεμίραμις Παληού, Βασίλης Πατέρας, Μελίνα Τραυλού
Θανάσης Βασιλόπουλος, Γιώργος Περρής, Guy Manoukian