Επίδειξη μόδας του Vlassi Holeva για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών

Κασταλία Σαμοΐλη, Βλάσης Χολέβας, Μαργαρίτα Κουτεντάκη, Λένα Παραγγελάκη-Μπεράχα

Εντυπωσιακή, διεθνών προδιαγραφών επίδειξη μόδας διοργάνωσαν οι Επιτροπές Γονέων Αποφοίτων και Γονέων για το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών σε συνεργασία με τον κορυφαίο Έλληνα σχεδιαστή Βλάση Χολέβα την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020 στο Hilton Athens.

Ο σχεδιαστής, με σημαντική παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσίασε μοντέρνες, υψηλής αισθητικής δημιουργίες από τέσσερις διαφορετικές συλλογές (Prêt à Porter, Resort, Shoe, Bridal) της νέας κολεξιόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων των Επιτροπών για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών, από την ίδρυση του Κολλεγίου, υπηρετεί την κοινωνική και παιδαγωγική αποστολή του Σχολείου και αποτελεί ξεχωριστό στοιχείο της φυσιογνωμίας του. Κάθε χρόνο στηρίζει εκατοντάδες μαθητές, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, αναδεικνύοντας τους ισχυρούς δεσμούς αλληλεγγύης της Κολλεγιακής οικογένειας. Κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019, το Πρόγραμμα στήριξε 621 μαθητές, εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της φοίτησής τους στο Κολλέγιο.

Eia Jackson, Μαίρη-Ειρήνη Τριανταφύλλου
Μέρω Κεσεσίογλου, Λέμη Κοντονή

Τις δημιουργίες του Vlassi Holeva στην εκδήλωση πλαισίωσαν γυαλιά προσφορά των Οπτικών Φλεβαράκη, τσάντες της εταιρείας V&R και κοσμήματα Katerina Vassou.