Συγκινεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο Τζον διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο- Στείλτε ένα μήνυμα υποστήριξης

Ένα συγκινητικό μήνυμα ανάρτησε στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για τον καλύτερό της φίλο που διαγνώστηκε με καρκίνο τετάρτου σταδίου.

Με αφορμή την μάχη που δίνει ο Τζον Λίγκας, το 32χρονο μοντέλο ανάρτησε μία σειρά stories, μέσα από τα οποία απευθύνει έκκληση προς τους followers της να κάνουν μία δωρεά για τον φίλο και προπονητή της ή να του στείλουν ένα μήνυμα συμπαράστασης. «Αυτός είναι ο John Ligas, ο καλύτερος μου φίλος εδώ και πέντε χρόνια. Πάντα με αφήνει να βάζω φίλτρα στο πρόσωπο του και να βγάζω φωτογραφίες. Είναι ο προπονητής μου, ο παρτενέρ μου στο χορό και το φιλαράκι μου στα μπραντς. Αγαπάει τα παγωτά, τα λουλούδια, τα πάρτι με εσώρουχα, τα βίντεο, τα boomerang και τον καφέ. Αγαπάει τις βόλτες με το ποδήλατο και φοβάται το τρενάκι του τρόμου», λέει η κα Παπαγεωργίου.

«Το 2019, ο John διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο και έκανε μετάσταση […] Είναι πολύ δυνατός και το παλεύει κάθε μέρα με θετικό μυαλό και τεράστια καρδιά, γεμάτη από αγάπη. Έχει ένα μήνυμα για όλους εμάς. Η ζωή είναι τόσο μικρή, αφήστε όλα τα πικρά πίσω και επιλέξτε την αγάπη. Για αυτό κοιτάξτε μπροστά, μοιράστε αγάπη και πάντα να κοιτάτε στη φωτεινή πλευρά της ζωής», καταλήγει η Ηλιάνα, ζητώντας από τους διαδικτυακούς φίλους της να κάνουν μια δωρεά στην σελίδα του Τζον Λίγκας στη σελίδα του στο GoFundΜe ή να του στείλουν ένα μήνυμα υποστήριξης.

Πηγή lifo.gr