«Με πας θέατρο;»: Βοήθηστε περισσότερα παιδιά να παρακολουθήσουν μία παράσταση στο Εθνικό Θέατρο

Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν μία παράσταση στο Εθνικό Θέατρο και πλέον με τη δράση «Με πας θέατρο;», αυτό είναι εφικτό.

Πολλά παιδιά, που φιλοξενούνται σε κοινωνικές δομές δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον μαγικό κόσμο του θεάτρου, στην τρυφερή αυτή ηλικία.

Το Εθνικό θέατρο προσπαθεί μέσω ιδιωτών, που αγοράζουν εισιτήρια του Μικρού Εθνικού, να ενισχύει αυτές τις δομές που φιλοξενούν παιδιά και αδυνατούν να παρακολουθήσουν θέατρο και να τα φέρει στο Εθνικό.

Ιδιώτες ή εταιρίες. Άνθρωποι που επιθυμούν να προσφέρουν το δώρο του πολιτισμού σε μικρές ομάδες νέων, μπορούν να αγοράσουν από 1 μέχρι όσα εισιτήρια θέλουν για παιδιά από Παιδικές Στέγες, τους Γιατρούς του Κόσμου, το ΚΕΘΕΑ.

Αν λοιπόν είστε ιδιώτης και επιθυμείτε να αγοράσετε εισιτήρια για μια ομάδα παιδιών, καλέστε μας στο 210-7001469, ενημερωθείτε για τη λίστα αιτημάτων και επιλέξτε εκείνο στο οποίο θέλετε να ανταποκριθείτε.

Το Εθνικό Θέατρο «συμπληρώνει» το δώρο αυτό, προσφέροντας αμέσως μετά την παράσταση ένα θεατρικό εργαστήριο στα παιδιά, με στόχο να προεκτείνει την εμπειρία τους, να παίξουν πάνω στις θεματικές της παράστασης και να μοιραστούν μαζί τους κάποια από τα μαγικά της τέχνης!