Επίσκεψη αγάπης! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον Σύνδεσμο Προστασίας για Παιδιά και ΑμΕΑ

Ο δημοφιλής παίκτης του «Survivor» έδωσε χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ.

Ο νικητής του τηλεοπτικού παιχνιδιού επιβίωσης «Survivor», Γιώργος Αγγελόπουλος, πέρασε χρόνο με τα παιδιά και συμμετείχε μαζί τους στις καθημερινές δραστηριότητές τους.

Ο ηθοποιός του «Τατουάζ» και του «Αν ήμουν πλούσιος» είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα που αφορούν στην προστασία της παιδικής ηλικίας.

Για τον λόγο αυτό πριν από λίγο καιρό ίδρυσε σωματείο για κακοποιημένα παιδιά και την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκε τον Σύνδεσμο Προστασίας για Παιδιά και ΑμΕΑ όπου συνομίλησε με τα παιδιά και πήρε μέρος στα μαθήματα εικαστικών, αγγειοπλαστικής και δερματοτεχνίας.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ αγωνίζεται καθημερινά 97 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό. Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας.

Σύνδεσμος Προστασίας για Παιδιά και ΑμΕΑ, Β. Μελά 1, Χολαργός, τηλ. 210 6511432, 210 6518719, fax 210 6548174, info@coveramea.gr, http://www.coveramea.gr