Τράπεζα Τροφίμων: Η προσφορά κάνει τη διαφορά

Υπάρχει σπατάλη τροφίμων; Τι είναι; Είναι σημαντικό; Και τι μπορούμε να κάνουμε;

Η μισή σπατάλη τροφίμων εντοπίζεται στους τελικούς καταναλωτές, μέσα στα σπίτια μας, στον τρόπο που ζούμε και τρεφόμαστε, τονίζει σε ανακοίνωση της η Τράπεζα Τροφίμων και μας καλεί να σκεφτούμε ξανά τον τρόπο που φερόμαστε στα τρόφιμα…

Σε μια δύσκολη εποχή, η Τράπεζα Τροφίμων προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει αντιμετωπίζοντας προβλήματα επισιτιστικής ανασφάλειας, ενώ παράλληλα εκατοντάδες τόνοι τροφίμων που θα κατέληγαν στις χωματερές, στηρίζουν το έργο ιδρυμάτων και συσσιτίων όλης της Αττικής.

Γηροκομεία, ορφανοτροφεία, κέντρα απεξάρτησης, φορείς υποστήριξης μεταναστών, οργανώσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες, συσσίτια και εκκλησίες συνιστούν τους καθημερινούς συνεργάτες της Τράπεζας Τροφίμων, σε ένα δίκτυο φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης.

ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ!

Alpha Bank: IBAN GR9401409840984002101038943

Με κάθε δωρεά που κάνετε στην Τράπεζα Τροφίμων, βοηθάτε τα 148 συσσίτια και ιδρύματα, να συνεχίσουν να προσφέρουν τροφή και είδη προσωπικής υγιεινής, σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ακόμη και με 1 ευρώ, συνεισφέρετε σημαντικά στο έργο μας και γίνεστε και εσείς μέλος στην μεγάλη, ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ;

Η Τράπεζα Τροφίμων, από το 1995, συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες εταιρίες παραγωγής και εμπορίας τροφίμων, έχοντας και την στήριξη του ΣΕΒΤ. Με την χρήση κατάλληλου λογισμικού, καταγράφει πλήρως όλες τις δωρεές που δέχεται και προσφέρει σε επιλεγμένα συσσίτια και ιδρύματα, έχοντας την πλήρη εικόνα για όλη την διακίνηση.

Αναπτύσσει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και εθελοντικές δράσεις, σε συνεργασία με εταιρίες και άλλους φορείς, ενημερώνοντας για το έργο της και πολλαπλασιάζοντας τα ωφέλη στην κοινωνία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διεύθυνση:  Λεωφόρος Κρυονερίου 124, Κρυονέρι-Αττική  Τ.Κ 14568

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-6220025 & 210-6220059
Fax: 210-6221316
Email: info@traptrof.gr
Ιστοσελίδα: www.traptrof.gr
Facebook: www.facebook.com/TheGreekFoodBank