Δωρεάν μαθήματα για τους οικονομικά αδύναμους μαθητές από το Classikon.eu

Καθηγητές παρέχουν δωρεάν διαδικτυακά φροντιστηριακά μαθήματα σε όσους μαθητές το έχουν ανάγκη!

Το διαδικτυακό φροντιστήριο CLASSIKON.EU ανταποκρίνεται στην έκκληση Κινήματος Μαθητών, σχετικά με τους μαθητές που προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες εξετάσεις, για τη διευκόλυνσή τους λόγω του ιού.
Υπενθυμίζεται ότι το Κίνημα Μαθητών είχε απευθύνει έκκληση σε φοιτητές, εθελοντές ή καθηγητές να βοηθήσουν μαθητές ανά την Ελλάδα που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παρακολουθήσουν κάποιο φροντιστηριακό πρόγραμμα -τα περισσότερα εκ των οποίων θα πραγματοποιηθούν και μέσω διαδικτύου- ώστε να προετοιμαστούν για τις Πανελλήνιες, θα μείνουν «πίσω» στην προετοιμασία τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Το διαδικτυακό φροντιστήριο CLASSIKON.EU απέστειλε στο alfavita.gr επιστολή με την οποία ανταποκρίνεται στο αίτημα του Κινήματος Μαθητών και αναφέρει:
«Προς το σκοπό αυτό είμαστε διατεθειμένοι να οργανώσουμε ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ειδικά για μαθητές σαν και εσάς από όλη την Ελλάδα.

Όλοι οι καθηγητές μας συμφώνησαν να παρέχουν τις επιπλέον υπηρεσίες τους ΔΩΡΕΑΝ μέχρι το πέρας των εξετάσεων. Το φροντιστήριο μας εξειδικεύεται στην προετοιμασία μαθητών Θεωρητικής κατεύθυνσης αλλά μπορούμε να ενισχύσουμε και υποψηφίους άλλων κατευθύνσεων στο μάθημα της ΕΚΘΕΣΗΣ.

Η προσφορά μας αυτή είναι σύμφωνη με την φιλοσοφία μας, να δημιουργήσουμε ένα εκπαιδευτικό οργανισμό πού θα μπορεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης σε παιδιά που είτε ζουν σε μικρές πόλεις, χωριά ή νησιά, μακριά από οργανωμένες φροντιστηριακές υποδομές ή είναι  σε μεγάλες πόλεις αλλά δεν θέλουν ή δεν μπορούν  να πάνε σε παραδοσιακά φροντιστήριο, δίνοντας τους τη δυνατότητα να έχουν ίσες ευκαιρίες με τους συμμαθητές τους.

Οι καθηγητές του Classikon.eu εργάζονται με κέφι και μεράκι και υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για να παρέχουν στα παιδιά την υποστήριξη που χρειάζονται».Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε :

·       Nα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.classikon.eu

·       Να επικοινωνήσετε τηλ/κα 210-7474821, 6944 609404 ή εμαιλ classikoneu@gmail.com