«Μαμά, μου λείπεις»: Το συγκινητικό γράμμα της κόρης μιας Ιταλίδας νοσοκόμας

«Αγαπητή μαμά, μου λείπεις πάρα πολύ».

Με αυτά τα λόγια ξεκινά το γράμμα της κόρης της Ιταλίδας νοσοκόμας, η οποία μάχεται καθημερινά για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Η νοσοκόμα εργάζεται σε κλινική της περιοχής Σενιγκαλία της Ιταλίας και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από το συγκινητικό γράμμα που έχει γίνει viral, τα ωράρια είναι εξαντλητικά και δεν μπορεί να περάσει χρόνο με την κόρη της.

Οπως διαβάζουμε στο γράμμα, ακόμα και στο σπίτι κρατούν αποστάσεις, αφού υπάρχει φόβος η μητέρα να είναι φορέας και να τον μεταδώσει και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ολοι μένουν σε διαφορετικά δωμάτια.

Ύστερα, λοιπόν, από μια εξουθενωτική βάρδια, η νοσοκόμα βρήκε το γράμμα της κόρης, μέσα από το οποίο της εκφράζει πόσο πολύ της λείπει η μαμά της.

«Αγαπητή μαμά,
Μου λείπεις πάρα πολύ. Μου λείπουν οι αγκαλιές σου, τα φιλιά σου, τα… Βασικά όλα αυτά που μπορεί να σου λείπουν όταν κάποιος είναι μακριά σου. Όλα τα χάδια σου! Ακόμα και το να βρίσκομαι απλά κοντά σου και να νιώθω ασφάλεια, να αποκοιμιέμαι, γνωρίζοντας ότι είσαι δίπλα μου!» αναφέρει το γράμμα που έχει συγκινήσει το διαδίκτυο και συνεχίζει λέγοντας «Αυτές τις νύχτες σε νιώθω μακριά μου, γιατί όταν ξυπνάω το πρωί, δεν μπορώ να σε γεμίσω με φιλιά, αλλά μόνο να βρίσκομαι σε απόσταση από σένα. Τα βράδια που μένεις στο σπίτι, δεν μπορώ να κάθομαι πολύ κοντά σου, παρά μόνο σε άλλα δωμάτια, σαν να μην είσαι εδώ. Γι’ αυτόν τον κορωνοϊό, ο κόσμος υποφέρει, κι εσύ με τους συναδέλφους σου επίσης υποφέρετε πάρα πολύ! Αλλά παρόλα αυτά, εσύ παραμένεις μαχήτρια, είσαι δυνατή, γενναία! Όταν τελειώσουν όλα θα σε γεμίσω με φιλιά. Σ’ αγαπάω έως το άπειρο! Το κουταβάκι σου. Υ.Γ. Θυμήσου, δε φταις εσύ για ό,τι συμβαίνει, εσύ είσαι μια ηρωίδα!».