Ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στους γιατρούς και τους νοσηλευτές της χώρας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν μάχη με τον κορονοϊό.

Αρκετοί ήταν οι συμπολίτες μας που βγήκαν χθες βράδυ στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που δίνουν καθημερινή μάχη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Όμως κάποιοι δεν έμειναν μόνο στο χειροκρότημα

Οδηγοί που κινούνταν με τα αυτοκίνητά τους στο κέντρο της πόλης άρχισαν να κορνάρουν παρατεταμένα μόλις άκουγαν τα χειροκροτήματα από τους ενοίκους των πολυκατοικιών, ενώ δεν έλειψαν και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι πέταξαν κροτίδες.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και αλληλεγγύης στους ανθρώπους του συστήματος Υγείας της χώρα μας, βγήκαν στις 9 το βράδυ στα μπαλκόνια πολυκατοικιών χειροκροτώντας παρατεταμένα επί πέντε λεπτά. Είχε προηγηθεί διαδικτυακό κάλεσμα, εμπνευσμένο από την Ισπανία όπου ανάλογη πρωτοβουλία προηγήθηκε το τελευταίο 24ωρο.

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας… Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας… Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!» ανέφερε το σχετικό κάλεσμα που διακινήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες.