«Κανένας μόνος του»! Μέριμνα για τις ευπαθείς ομάδες από τον Δήμο Χαλανδρίου

«Κανένας μόνος του απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού», τονίζει ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σ. Ρούσσος.

Στη μέριμνα για τις ευπαθείς ομάδες και για όσους στερούνται προστατευτικού περιβάλλοντος προχωρά και ο δήμος Χαλανδρίου, σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει ενεργά όλους εκείνους, που λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και των περιοριστικών για τις μετακινήσεις τους μέτρων, δεν μπορούν μόνοι τους να έχουν πρόσβαση στα αναγκαία τρόφιμα και φάρμακα.

Ήδη λειτουργούν τηλεφωνικές γραμμές έκτακτης ανάγκης (210-6848380, 210-6899911-13-14). Τα αιτήματα που θα υποβάλλονται, θα αξιολογούνται, θα ιεραρχούνται και αναλόγως θα εξυπηρετούνται με τη συνεργασία των σούπερ μάρκετ, παντοπωλείων, φαρμακείων και άλλων καταστημάτων του δήμου.

Η έκτακτη συνδρομή αφορά ηλικιωμένους άνω των 70 ετών, ΑμεΑ, καθώς και πάσχοντες από χρόνια νοσήματα, οι οποίοι διαβιούν χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον.

«Κανένας μόνος του απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού.

Αυτό είναι το κύριο μέλημά μας», δήλωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και πρόσθεσε: «Ο δήμος Χαλανδρίου θα σταθεί αλληλέγγυα στο πλευρό των συμπολιτών μας, που δεν διαθέτουν υποστηρικτικό περιβάλλον και δεν μπορούν μόνοι τους να πάνε σε ένα σούπερ μάρκετ ή ένα φαρμακείο για να πάρουν τα αναγκαία για την επιβίωσή τους τρόφιμα και φάρμακα».

Και ο κ. Ρούσσος κατέληξε: «Στις κρίσιμες στιγμές που ζούμε, κάποιοι συμπολίτες μας δοκιμάζονται περισσότερο από κάποιους άλλους. Δεν θα είναι μόνοι τους σε αυτή τη δοκιμασία. Θα είμαστε πλάι τους».