Απόφαση αλληλεγγύης από την ΕΥΔΑΠ: Δεν κόβεται το νερό όσο διαρκεί η κρίση του κορονοϊού

Έχει δοθεί εντολή να μην διακόπτεται η υδροδότηση της ΕΥΔΑΠ!

Δεν κόβεται το νερό της ΕΥΔΑΠ όσο διαρκεί η κρίση του κορονοϊού, επανέλαβε κατηγορηματικά ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Μιλώντας στο KONTRA και απαντώντας σε μηνύματα τηλεθεατών, ο υπουργός επισήμανε ότι έχει δοθεί εντολή να μην διακόπτεται η υδροδότηση της ΕΥΔΑΠ, λόγω καθυστέρησης πληρωμών αυτές τις ημέρες, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων με στόχο την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

«Η ΕΥΔΑΠ αυτή τη στιγμή είναι μια εταιρεία που μπορεί να κάνει μία αναστολή πληρωμών για ένα εύλογο χρονικό διάστημα διότι ζούμε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση», εξήγησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Οι πελάτες της ΕΥΔΑΠ μπορούν να εξυπηρετηθούν και με εναλλακτικούς τρόπους
Σημείωσε ότι οι πελάτες της ΕΥΔΑΠ μπορούν να εξυπηρετηθούν και με εναλλακτικούς τρόπους, τηλεφωνικώς και μέσω διαδικτύου και τόνισε: «Θα πρέπει να αποφεύγουμε να βγούμε από το σπίτι μας για να πάμε να πληρώσουμε π.χ. το λογαριασμό του νερού. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό και τηλεφωνικά μέσω της πιστωτικής μας ή μίας άλλης κάρτας, υπάρχουν και άλλοι τρόποι πληρωμής». Πρόσθεσε όμως ότι «υπάρχουν αρκετοί ηλικιωμένοι συμπολίτες μας οι οποίοι δυστυχώς δεν γνωρίζουν ούτε αυτή τη μέθοδο πληρωμής και για αυτό το λόγο δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για διακοπή υδροδότησης».