Ένα τραγούδι από το Μπόλιγουντ μήνυμα ελπίδας εν μέσω πανδημίας

Το τραγούδι προτρέπει τους ανθρώπους να μείνουν στο σπίτι και να υποστηρίξουν όσους εργάζονται για την αντιμετώπιση του ιού, όπως οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι αστυνομικοί και στέλνει το μήνυμα αισιοδοξίας ότι η χώρα θα χαμογελάσει ξανά αν υποστηρίξει ο ένας τον άλλο στην τρέχουσα κρίση.

Ο Αξέι Κουμάρ ένωσε τις δυνάμεις του με συναδέλφους του στο Μπόλιγουντ για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας με στόχο τη στήριξη όσων πλήττονται από τον κορωνοϊό. Ακόμη μαζί με τον ηθοποιό και μουσικό παραγωγό Τζάκι Μπανγκάνι και πολλούς καλλιτέχνες έγραψαν το τραγούδι Muskurayega India (Η Ινδία θα χαμογελάσει).

Το βίντεο του τραγουδιού ξεκινά με το τηλεοπτικό διάγγελμα του πρωθυπουργού, Ναρέντρα Μόντι με το οποίο διαβεβαιώνει τη χώρα ότι κάθε Ινδός θα βγει νικητής από την κρίση του κορωνοϊού. Στη συνέχεια, το βίντεο παρουσιάζει εκπροσώπους κινηματογραφικής βιομηχανίας να δίνουν μήνυμα ελπίδας από τα μπαλκόνια, τις βεράντες των σπιτιών τους.

Οι Πριγιάνκα Τσόπρα, Αμιτάμπ Μπατσάν και Αξέι Κουμάρ είναι μεταξύ των σταρ του Μπόλιγουντ, οι οποίοι εμφανίζονται σε βίντεο για να εμψυχώσουν τους κατοίκους της Ινδίας εν μέσω κορωνοϊού.

Δείτε το τραγούδι της Ινδιας: