Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορονοϊό από το Google

H Google αφιέρωσε και το σημερινό της Doodle στους ήρωες της εποχής μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό. Οι οδηγίες των ειδικών είναι να μείνουμε στο σπίτι και να πλένουμε συχνά τα χέρια μας. Ο περισσότερος κόσμος έκανε πράξη αυτή την οδηγία και παραμένει στο σπίτι του. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που δεν το κάνουν. Όχι γιατί θέλουν να βγουν, αλλά γιατί πρέπει να δουλέψουν. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται οι γιατροί, οι φαρμακοποιοί, οι εργαζόμενοι στα μαγαζιά τροφίμων, μεταξύ άλλων.

Όλοι όσοι έχουν μείνει στο σπίτι αναγνωρίζουν την προσπάθεια όσων δουλεύουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η Google θέλοντας να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ αφιερώνει τις τελευταίες μέρες τα Doodle της στους ήρωες της εποχής μας. Το μήνυμα είναι «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό» και κάθε μέρα συνοδεύεται με ένα διαφορετικό Doodle.

Το σημερινό doodle δείχνει κάποια κάποιους που εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας. Είναι αλήθεια ότι αυτή την περίοδο η καθαριότητα είναι πολύ σημαντική και οι άνθρωποι που δουλεύουν στον τομέα έχουν εξίσου σημαντικό έργο στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Δείτε το

Screenshot_1-7