Πρόγραμμα «Αποστολή για τους άστεγους» – Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Η Τράπεζα Αττικής στηρίζει το έργο της Αρχιεπισκοπής για τους άστεγους.

Την στήριξη του κοινωνικού έργου της Αρχιεπισκοπής ανακοίνωσε η τράπεζα Αττικής με την ενίσχυση του έργου του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή».

Η Attica Bank, προκειμένου να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που απορρέουν από την πανδημία του κορονοϊού και στη χώρα μας, ανοίγει έναν ειδικό λογαριασμό, GR4301608870000000085164881, σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή», με στόχο να ενισχύσει το πρόγραμμα «Αποστολή για τους άστεγους» και τα συσσίτια που αυτή προσφέρει καθημερινά σε εκατοντάδες ευάλωτους συμπολίτες μας.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας κ. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Πανταλάκης, επισκέφθηκαν χθες το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον ενημέρωσαν για τις δράσεις με τις οποίες θα στηρίξουν το έργο της Αρχιεπισκοπής, ενώ στην συνάντηση παρέστη και ο γενικός διευθυντής της αποστολής κ. Κωστής Δήμτσας.

«Είναι η ώρα που πρέπει όλοι να βάλουμε τα δυνατά μας, ώστε να δώσουμε μια πρόοδο σε αυτήν την δύσκολη ώρα, μια διέξοδο στους συνανθρώπους μας και μία συμπαράσταση στο κράτος» υπογράμμισε από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος και σημείωσε την ανάγκη για συνεργασία. Αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί η αποστολή αλλά και οι υπόλοιπες δομές αγάπης της Αρχιεπισκοπής, ενώ στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας επεσήμανε πως ενωμένοι θα κερδίσουμε τον αγώνα.