Οι πωλητές της Σχεδίας με τα κόκκινα γιλέκα χάνουν το μοναδικό τους εισόδημα λόγω του κορονοϊού

Μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε συνδρομητές ή να συμμετάσχετε στην καμπάνια της Σχεδίας!

Σε τούτη την πρωτόγνωρη και δύσκολη για όλους κατάσταση, και με τη Σχεδία να βρίσκεται σε αναστολή, οι πωλητές με τα κόκκινα γιλέκα δεν μπορούν να βγουν στους δρόμους να πουλήσουν το περιοδικό, με αποτέλεσμα να χάνουν το μοναδικό τους εισόδημα.

Για πολλούς αυτό είναι το μοναδικό βιοποριστικό τους μέσο…

Πριν λίγες ημέρες η Σχεδία απηύθυνε πρόσκληση στους φίλους και τις φίλες να συνδράμουν με όποιον τρόπο επιθυμεί και μπορεί ο καθένας στην υποστήριξη των συνανθρώπων μας, που χρήζουν μεγάλης ανάγκης.

Ο στόχος επετεύχθη και η Σχεδία σας ευχαριστεί:

«Χιλιάδες από εσάς ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και σας ευχαριστούμε 🙏 για την υποστήριξη και την αγάπη! Οι συνδρομές αλληλεγγύης ξεπέρασαν τις 3000 και συνεχίζουμε. Από χθες έχουν ταχυδρομηθεί όλες σε παλιούς και νέους συνδρομητές, ενώ για πρώτη φορά έχουμε και ηλεκτρονικές συνδρομές (μια νέα πραγματικότητα για μας που θέλαμε το χρόνο μας να εξοικειωθούμε. Βασικά, πολλά είναι νέα, πρωτόγνωρα για όλους μας).»

Μάλιστα, από την περασμένη Πέμπτη ώς και το Σάββατο (πριν ακόμα σταλούν οι συνδρομές), διανεμήθηκε σε όλους τους ανθρώπους του περιοδικού το σύνολο του ποσού (δηλαδή, όχι μόνο το ποσό που τους αντιστοιχούσε για το τεύχος Απριλίου, αλλά για όλο το διάστημα των 2 ή 4 μηνών) που είχε συγκεντρωθεί ώς και την 1η Απριλίου. Μαζί με το ποσό αυτό διανεμήθηκαν κουπόνια για τρόφιμα, βιβλία 📚, κινητά τηλέφωνα σε όσους δεν είχαν, χρόνος ομιλίας για κινητά τηλέφωνα, φάρμακα για εκείνους που είχαν άμεση ανάγκη, κασετοφωνάκια, ρύζι ακόμη και σοκολατάκια. Ο αγώνας συνεχίζεται.

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να γίνετε συνδρομητές ή να συμμετάσχετε στην καμπάνια της «σχεδίας» για την υποστήριξη κάποιων έστω από τους πιο φτωχούς από τους φτωχούς τους τόπου μας, μπορείτε να βρείτε εδώ https://www.shedia.gr/…/h-kampania-ths-sxedias-enanti-sth-…/