Η «Διακονία» βρίσκεται πάντα δίπλα στους μικρούς και μεγάλους ήρωες (pics)

Στο πλευρό των μικρών «ηρώων» των Νοσοκομείων Παίδων της Αττικής βρέθηκε η «Διακονία».

Οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα πέρασαν και φυσικά η «Διακονία» δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί τους μικρούς ήρωες που βρίσκονται στα Νοσοκομεία Παίδων της Αττικής.

Όπως κάθε χρόνο και ειδικά φέτος, οι αποστάσεις μας φέρνουν πιο κοντά. Πάντοτε δίπλα όποτε υπάρχει ανάγκη, με υπευθυνότητα και ασφάλεια!

Σε συνεργασία με τις Νοσηλευτικές Υπηρεσίες, τους νέους ήρωες της εποχής μας, εθελοντές και στελέχη της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών» μοίρασαν δώρα και χαρά στα νοσηλευόμενα παιδιά του Νοσοκομείου, ακολουθώντας πιστά τις κατευθύνσεις, τηρώντας όλα τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα και φροντίζοντας για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να θυμίσουν για ακόμα μια φορά στα νοσηλευόμενα παιδιά ότι δεν είναι μόνα τους. Ότι έχουν και θα έχουν δίπλα τους, τους εθελοντές της «Διακονίας». Τους «δικούς του ανθρώπους» που είναι πάντα εκεί, να χρωματίζουν μαζί τους το «γκρίζο» του νοσοκομείου.

Υπεύθυνα και με υπομονή η Διακονία στέκεται πάντα όπου υπάρχει ανάγκη. Πάντα δίπλα στους μικρούς και μεγάλους ήρωες της εποχής μας. «Να δώσουμε Αγάπη παίρνοντας στο πολλαπλάσιο… την Χαρά που πηγάζει από την προσφορά στο συνάνθρωπο».

Τώρα μπορείς και εσύ να γίνεις ο «δικός τους άνθρωπος».

Κάλεσε καθημερινά 08:00 – 20:00 (2107752706, 2107252706) και προγραμμάτισε διαδικτυακή συνάντηση με Κοινωνικό Λειτουργό της «Διακονίας» για να μάθεις τον τρόπο.