Κοντά στους άστεγους συνανθρώπους μας με τη συνεισφορά του Ariel και της Ithaca

4 χρόνια δράσης, προσφορά πάνω από 70.000 κιλά καθαρών ρούχων, 5.500 άστεγοι ωφελούμενοι.

Τώρα, στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, είμαστε και πάλι δίπλα στους άστεγους συνανθρώπους μας.

Η P&G και η Ariel προσφέρουν προϊόντα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες για το πλύσιμο των ρούχων των άστεγων φιλοξενούμενων στο Κέντρο Ημέρας και στις δομές φιλοξενίας και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Ithaca, η οποία προσφέρει την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό για τη λειτουργία των πλυντηρίων του Κέντρου.

Παράλληλα ενώνουμε δυνάμεις με το κινητό πλυντήριο ρούχων Ithaca Laundry ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες τους για καθαρά ρούχα. Συμμετέχουμε στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας για τη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας

Ίσως περνούν απαρατήρητοι, όμως πάνω από 20.000 συνάνθρωποί μας ζουν σε συνθήκες αστεγίας, χωρίς πρόσβαση σε καθαρά ρούχα. Το Αriel, ως κορυφαία μάρκα στην κατηγορία των απορρυπαντικών στην Ελλάδα, πρεσβεύει ότι η καθαριότητα είναι ουσιώδης ανάγκη κάθε ανθρώπου και άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Στο πλαίσιο αυτό, όλοι εμείς πίσω από το Ariel, στηρίζουμε έμπρακτα το έργο της Ithaca Laundry, του πρώτου Κινητού Πλυντηρίου Ρούχων για Άστεγους στη χώρα μας. Μετράμε πλέον 4 χρόνια ενεργούς δράσης μαζί και μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε πάνω από 70.000 κιλά καθαρών ρούχων, έχοντας εξυπηρετήσει 5.500 άστεγους συνανθρώπους μας.

Τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, είμαστε και πάλι δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη, στηρίζοντας το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, μία υπερσύγχρονη δομή αστέγων που δημιούργησε ο Δήμος και έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα αστεγίας της πόλης. Προσφέρουμε προϊόντα Ariel, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες για το πλύσιμο των ρούχων των άστεγων συνανθρώπων μας, τόσο στο Κέντρο Ημέρας όσο και στις δομές φιλοξενίας και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Ithaca, η οποία προσφέρει την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό για τη λειτουργία των πλυντηρίων του Κέντρου.

Παράλληλα, η P&G μαζί με τα προϊόντα Ariel, Fairy & Always ενίσχυσαν, μέσω δωρεάς στο Υπουργείο Υγείας, τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Με μια συνολική συνεισφορά άνω των 300.000 ευρώ, η P&G και τα εμβληματικά της προϊόντα μέσα από τις παραπάνω δράσεις, συνδράμουν στην προσπάθεια ανακούφισης των έκτακτων αναγκών στη χώρα μας.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό των άστεγων συμπολιτών μας, με στόχο να μπορέσουν όλοι να έχουν πρόσβαση σε καθαρά ρούχα, ειδικά τώρα που η προσωπική υγιεινή είναι πιο σημαντική από ποτέ. Είμαστε κοντά στις εξελίξεις, έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη της κοινότητας στη μάχη κατά της πανδημίας.