Τι πρέπει να κάνετε αν βρείτε ορφανά γατάκια – κουταβάκια (vid)

«Είναι η εποχή που μου στέλνετε συνέχεια μηνύματα πως βρήκατε γατάκια και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να τα βοηθήσετε να επιβιώσουν…»

Μέσα από ένα απλό και κατανοητό βίντεο στο Instagram, η Κατερίνα Τσάνταλη δίνει συμβουλές για όσους αναρωτιούνται πως μπορούν να βοηθήσουν ορφανά γατάκια και σκυλάκια.

«Είναι η εποχή που μου στέλνετε συνέχεια μηνύματα πως βρήκατε γατάκια και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να τα βοηθήσετε να επιβιώσουν…», λέει η ίδια χαρακτηριστικά και τονίζει πως… αξίζει να το προσπαθήσετε.

«Δεν πρέπει συνεχώς να περιμένουμε από τους άλλους να ασχοληθούν, θα πρέπει να το κάνουμε εμείς οι ίδιοι, σχολιάζει και μας παροτρύνει όλους να κάνουμε ότι μπορούμε για να προσφέρουμε.

View this post on Instagram

Είναι η εποχή που μου στέλνετε συνέχεια μηνύματα πως βρήκατε γατάκια και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να τα βοηθήσετε να επιβιώσουν.. Αν θέλει κάποιος κτηνίατρος να προσθέσει κάποια συμβουλή στα σχόλια, please do! Και παιδιά… αλήθεια αξίζει να το προσπαθήσετε 🙏🏻Δεν πρέπει συνεχώς να περιμένουμε από τους άλλους να ασχοληθούν, θα πρέπει να το κάνουμε εμείς οι ίδιοι. (ευχαριστώ τον αγαπημένο μας κτηνίατρο @kalaazar για τις συμβουλές ) (ευχαριστώ τον @giannis_krikris για το βίντεο και την υπομονή του στα νιαουρίσματα ) **** το frontline οι περισσότεροι κτηνίατροι προτείνουν να το χρησιμοποιούμε μετά τον 1.5 μήνα.. Ισως είναι καλή ιδέα να googlάρουμε φυσική αντιμετώπιση των ψύλλων! αν γνωρίζετε κάτι, γράψτε το στα σχόλια! ❤️

A post shared by 🌸 katrina tsántali 🌸 (@katrina_tsantali) on