«Ξεχνάω, Είναι Αλτσχάιμερ ή απλά αφηρημάδα;» Ανοικτό webinar από το Κοινωφελές Σωματείο «Φροντίζω»

Το Κοινωφελές Σωματείο Φροντίζω και το Κέντρο Διαταραχών Μνήμης – trainyourbrain.gr διοργανώνουν ανοικτό διαδικτυακό σεμινάριο (webinar), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 στις 18.30, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε όλοι μέσα από τον υπολογιστή σας (σταθερό, laptop, tablet ή κινητό).

Τίτλος : Ξεχνάω, Είναι Αλτσχάιμερ ή απλά αφηρημάδα;
Ομιλήτρια σε αυτό το σεμινάριο θα είναι η Όλγα Λυμπεροπούλου, Γνωστική νευροψυχολόγος M.Sc. με ειδίκευση στην Τρίτη Ηλικία & τις Άνοιες και Υπεύθυνη του Κέντρου Διαταραχών Μνήμης.

Μέσα από την ομιλία της, θα επιχειρήσει να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που λίγο-πολύ μας απασχολούν όλους: Τι είναι φυσιολογικό να ξεχνάμε και τι όχι; Ποιοι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη λειτουργία της μνήμης; Ποια είναι τα πρώτα συμπτώματα της νόσου Αλτσχάιμερ; Πού θα πρέπει να απευθυνθεί κανείς για να ζητήσει βοήθεια;

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή εδώ: https://www.eventbrite.com/e/104629876778

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα λάβετε μέσω email τον σύνδεσμο του webinar, καθώς και περαιτέρω οδηγίες για την σύνδεση στην πλατφόρμα. Για την σύνδεσή σας δεν χρειάζεται καμία επιπλέον εφαρμογή, παρά μονάχα ένας περιηγητής (browser) σε μία οποιαδήποτε συσκευή (επιτραπέζιος υπολογιστής, λάπτοπ, τάμπλετ ή κινητό) και σταθερή γραμμή ίντερνετ.