Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας και τα Παιδικά Χωριά SOS γιορτάζουν με τα δικά τους παιδιά (pic)

Κάθε παιδί χρειάζεται κάποιον να βρίσκεται δίπλα του στα δύσκολα και στα εύκολα, να το κάνει να νιώθει ότι ανήκει κάπου, ότι το καταλαβαίνουν και το αγαπούν.

Σήμερα, στην Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας, γιορτάζουμε μαζί με όλα τα παιδιά που έχουν βρει τη δική τους οικογένεια στα Παιδικά Χωριά SOS και με εκείνα που συνεχίζουν να βρίσκονται στην αγκαλιά της βιολογικής τους οικογένειας, παρά τις όποιες δυσκολίες, με τη δική μας υποστήριξη και παρουσία για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται.

View this post on Instagram

Κάθε παιδί χρειάζεται κάποιον να βρίσκεται δίπλα του στα δύσκολα και στα εύκολα, να το κάνει να νιώθει ότι ανήκει κάπου, ότι το καταλαβαίνουν και το αγαπούν. Σήμερα, στην Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας, γιορτάζουμε μαζί με όλα τα παιδιά που έχουν βρει τη δική τους οικογένεια στα Παιδικά Χωριά SOS και με εκείνα που συνεχίζουν να βρίσκονται στην αγκαλιά της βιολογικής τους οικογένειας, παρά τις όποιες δυσκολίες, με τη δική μας υποστήριξη και παρουσία για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται. #sosvillagesgr #nochildalone #familyday #internationaldayoffamilies #familystrengthening

A post shared by Παιδικά Χωριά SOS (@sosvillagesgr) on