Μια διαδικτυακή φιλανθρωπική συναυλία δίπλα στο κύμα, για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι

Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης υποδέχεται το καλοκαίρι με μία διαδικτυακή φιλανθρωπική συναυλία, δίπλα στο κύμα.

Με διαδικτυακή συναυλία με ποιοτική μουσική του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, δίπλα στη θάλασσα υποδέχεται το καλοκαίρι ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης την Παρασκευή, 22 Μαΐου, στις 8:30 μμ, η οποία θα μεταδοθεί από: www.vvv.gov.gr/webtv και www.facebook.com/dimosvvv δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν από το σπίτι τους μια ξεχωριστή βραδιά.

Η φωνή της Όλγας Βενέτη, συνοδευόμενη από τον Βενιαμίν Χατζηκουμπαρόγλου στο πιάνο και με τη φιλική συμμετοχή του τρομπετίστα Διονύση Αγαλιανού, θα ταξιδέψουν το κοινό με λατρεμένες μελωδίες ελληνικές και ξένες.

Όσοι συνδεθούν ζωντανά, αλλά και σε μεταγενέστερο χρόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να συμβάλουν οικονομικά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών εξυπηρέτησης του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης οι οποίες αντιμετωπίζουν αυξημένες ανάγκες λόγω της επιδημίας του κορονοϊού.

Για την ενίσχυση του σκοπού, η κ. Βενέτη και οι συνεργάτες της, με δική τους πρωτοβουλία, πρότειναν τη διεξαγωγή της συναυλίας αφιλοκερδώς.