Δωρεά 500.000 δολαρίων σε οργανισμούς που προωθούν τη φυλετική ισότητα από τον Weeknd

Να δείξουν την υποστήριξη τους προς τις οργανώσεις που προωθούν τη φυλετική ισότητα ζητά από τους «εταίρους και τα εκτελεστικά στελέχη της μουσικής βιομηχανίας» ο διάσημος καλλιτέχνης Weeknd.

«Προς τους συναδέλφους μου, σεβαστούς συνεργάτες του κλάδου και τα στελέχη – κανείς δεν κερδίζει από τη μουσική των μαύρων περισσότερο από τις δισκογραφικές και τις υπηρεσίες ροής» έγραψε ο Weeknd στο Twitter. «Πρόσφερα χθες και σας παρακαλώ να προσφέρετε και εσείς αρκετά και δημόσια αυτήν τη βδομάδα. Θα σήμαινε τα πάντα για μένα και την κοινότητα αν μπορείτε να συστρατευθείτε μαζί μας» σημείωσε.

Αυτή την εβδομάδα ο τραγουδιστής δώρισε 200.000 δολάρια στο Black Lives Matter Global Network, 200.000 δολάρια στην πρωτοβουλία του Κόλιν Κάπερνικ «Know Your Rights Camp Legal Defense» και 100.000 δολάρια στην οργάνωση National Bail Out για την επανένωση οικογενειών και τη δημιουργία μιας κοινότητας καθοδηγητών που έχουν βιώσει φυλάκιση.

«Συνεχίστε να υποστηρίζετε τους αδελφούς και τις αδελφές μας εκεί έξω που διακινδυνεύουν τα πάντα για να πιέσουν για πραγματική αλλαγή για τις ζωές των μαύρων» έγραψε. «Προτρέπω όσους έχουν τη δυνατότητα να δώσουν πολλά ή δώστε ό, τι μπορείτε ακόμα κι αν είναι ένα μικρό ποσό» ανέφερε ο τραγουδιστής.