Περιφέρεια Αττικής: Αναλαμβάνει τα έξοδα μετακίνησης των ατόμων με αναπηρίες στο Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»

«Είναι καθήκον και υποχρέωσή μας να στηρίζουμε έμπρακτα τα άτομα με αναπηρία», επισήμανε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, με αφορμή την ανάληψη από πλευράς Περιφέρειας των εξόδων μετακίνησης των ατόμων με αναπηρία στο Ίδρυμα «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ», έως τις 31 Ιουλίου.

Η απόφαση έγκρισης της σχετικής δαπάνης λήφθηκε ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής όπου πέρασε εκτάκτως το θέμα, με τον συντονισμό των διαδικασιών από τον αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ν. Πέππα, μετά από εντολή του περιφερειάρχη.

Ο κ. Πατούλης αναφερόμενος στο έργο του ιδρύματος για το Παιδί Παμμακάριστος τόνισε ότι επιτελεί σπουδαίο εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες σε παιδιά και νέους με αυτισμό και νοητική αναπηρία και άλλα κοινωνικά ελλείμματα. «Ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, είναι καθήκον και υποχρέωσή μας να στηρίζουμε έμπρακτα τέτοιου είδους δομές που στέκονται στο πλευρό παιδιών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και να διευκολύνουμε το έργο της. Η Περιφέρεια Αττικής θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης τους», επισήμανε ο ίδιος.