Οι Φίλοι του Παιδιού σας χρειάζονται – Εκστρατεία συλλογικής Χρηματοδότησης – Ανάβουμε το φως!

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο “Οι Φίλοι του Παιδιού” “τρέχει” εκστρατεία συλλογικής χρηματοδότησης για να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να εξασφαλίσει τη μη διακοπή ρεύματος σε οικογένειες με ανήλικα παιδιά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Οι οικογένειες που απευθύνονται στο Φιλανθρωπικό Σωματείο “Οι Φίλοι του Παιδιού” είναι οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας (με λιγότερα από 8.000€/ετήσιο οικογενειακό εισόδημα) και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην κάλυψη βασικών τους αναγκών.

Για το λόγο αυτό, οι “Οι Φίλοι του Παιδιού” ζητούν τη βοήθειά σας για να αγκαλιάσουν τις πιο ευάλωτες από αυτές, που δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτροδότηση, με στόχο να άρουν τους αποκλεισμούς που επιφέρει αυτή η μορφή φτώχειας.

Διακοπή ηλεκτροδότησης σημαίνει πως τα παιδιά μένουν στο σκοτάδι. Δεν έχουν ζεστό νερό να πλυθούν. Δεν μπορούν να διαβάσουν και να συνδεθούν με το σχολείο τους. Κυρίως όμως σημαίνει, πως δεν έχουν τρόφιμα κι όταν αυτά υπάρχουν στο τραπέζι τους, το φαγητό, είναι πάντα κρύο.

Εδώ μπορείτε με ένα κλικ να στηρίξετε αυτή την εκστρατεία συλλογικής χρηματοδότησης.

Μαζί ας κρατήσουμε φωτεινό το σπίτι και την καθημερινότητα αυτών των παιδιών και ας απαλύνουμε την αγωνίας τους. Ας τους αναγνωρίσουμε το αναφαίρετο δικαίωμα τους, να ζήσουν σαν παιδιά!