Το Κέντρο Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού χρειάζεται την υποστήριξη μας

Κάθε συνδρομή με χορηγία οποιουδήποτε ύψους θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια στο έργο του Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού.

Εν μέσω πανδημίας κορονοϊού και καραντίνας όλες οι προσπάθειες των εθελοντών του Σωματείου Φίλων Γενικού Νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι» έρχονται αντιμέτωπες με περισσότερα και δυσκολότερα εμπόδια.

Δεδομένου ότι δεν πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, bazaar κλπ, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον COVID19, υπάρχει μεγάλη οικονομική δυσκολία στην κάλυψη των εξόδων για τη λειτουργία του Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού.

Κάθε συνδρομή με χορηγία οποιουδήποτε ύψους θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια στο έργο του Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ηθική και οικονομική υποστήριξη των οικονομικά αδυνάτων ογκολογικών ασθενών του Γ.Ο.Ν.Κ. «Οι Άγιοι Ανάργυροι» την διαχείριση και λειτουργία του «Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού», τη συντήρηση και αντικατάσταση των μηχανημάτων του Κέντρου Μαστού.

Ο Σύλλογος Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι» ιδρύθηκε το 1976 από μια ομάδα γυναικών, που είχαν ως βασική τους επιδίωξη την εθελοντική προσφορά και στήριξη των οικονομικά αδυνάτων ασθενών του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγ. Ανάργυροι».

Στη σημερινή εποχή του ατομικισμού η σημασία του εθελοντισμού αποκτά μια ιδιαίτερη σημασία πέραν αυτής της “φιλανθρωπίας”.