Κάθε Σάββατο ο Elton John επιστρατεύει το «Classic Concert Series» για πολύ καλό σκοπό!

Μια εβδομαδιαία σειρά αρχειακών συναυλιών, με τίτλο «Elton John: Classic Concert Series» με μερικές από τις πιο μνημειώδεις εμφανίσεις του σε όλο τον κόσμο στο επίσημο κανάλι του στο YouTube παρουσιάζει ο δημοφιλής τραγουδιστής Elton John!

Χθες Παρασκευή, προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς με στόχο τη συλλογή πόρων, ώστε οι πάσχοντες από AIDS να έχουν την αναγκαία φροντίδα την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού. Η οικονομική βοήθεια θα συγκεντρωθεί από το Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης για την COVID-19 του Ιδρύματος του Έλτον Τζον για τη Μάχη κατά του AIDS – Elton John AIDS Foundation COVID-19 Emergency Fund.

Μετά το πρώτο επεισόδιο την Παρασκευή, μία νέα συναυλία διάρκειας δύο δωρών θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του θρυλικού τραγουδιστή, τραγουδοποιού κάθε Σάββατο, την ίδια ώρα, για έξι εβδομάδες.

Ο Έλτον Τζον δήλωσε: «Το Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης για την COVID-19 του Ιδρύματός μου βοηθά τους εταίρους στην πρώτη γραμμή να προετοιμαστούν και να ανταποκριθούν στην πανδημία και τις επιπτώσεις της στην πρόληψη και τη φροντίδα του HIV για τις πιο περιθωριοποιημένες κοινότητες».

«Δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο τα τεστ για HIV και τη φροντίδα των πασχόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διαφορετικά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά για τα 37,5 εκατομμύρια άτομα που ζουν με τον ιό HIV. Επομένως, είμαι πολύ χαρούμενος που παρουσιάζω αυτήν τη σειρά συναυλιών στο YouTube για να ωφεληθεί η δράση άμεσης αντιμετώπισης της COVID-19 του Ιδρύματός μου» τόνισε.