Καλοκαιρινά ψώνια για “αδέσποτο” καλό σκοπό στο bazaar του stray.gr

Αυτό το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου, οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων stray.gr περιμένουν από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στο καλοκαιρινό τους bazaar, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Στο ανοιχτό γήπεδο Proteas Athens Basketball Club, στην καρδιά της Αθήνας, στον καταπράσινο λόφο Λαμπράκη στον Νέο Κόσμο, οι φιλόζωοι πολίτες θα μπορούν να αγοράσουν βιβλία για την παραλία, ρούχα stray.gr για μικρούς και μεγάλους, είδη σπιτιού-διακόσμησης και δώρα. Όπως εξηγούν οι εθελοντές του σωματείου, η τοποθεσία είναι «ιδανική για δροσερή βόλτα με παιδιά, σκυλιά και γατιά».

Η παραχώρηση του χώρου για τις ανάγκες του bazaar γίνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, καθώς και την Ομάδα του Πρωτέα που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία αποφάσισαν να στηρίξουν τη δράση του Stray.gr.

Εξαιτίας της πανδημίας και του συνεπακόλουθου περιορισμού της κυκλοφορίας, και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς βρέθηκαν ιδιαίτερα ευάλωτα, αφού για μεγάλο διάστημα έχασαν τους ανθρώπους που συνήθως τα φροντίζουν.

Σκοπός του bazaar είναι η οικονομική ενίσχυση των δράσεων του σωματείου, ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα και συνεπώς να διευκολύνει την αρμονική συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων της πόλης. Αυτό το Σαββατοκύριακο οι εθελοντές του stray.gr καλούν τους φιλόζωους πολίτες «εκτός από την παραλία, να επισκεφτούμε και τον λόφο Λαμπράκη για να στηρίξουμε τους τετράποδους φίλους μας».