«Μιλάμε στα μικρά παιδιά για τη σπατάλη τροφίμων»

Το πρόγραμμα ΕΚΕ της ΔΕΛΤΑ “Μιλάμε στα μικρά παιδιά για τη σπατάλη τροφίμων” ξεχώρισε και βραβεύτηκε στα Corporate Affairs Excellence Awards CAEA 2020.

Μέσα από το διαδραστικό παραμύθι «Ταξίδι στην Τροφούπολη» και συμμετέχοντας σε δραστηριότητες, τα μικρά παιδιά ηλικίας 4-6 ετών μαθαίνουν για τον σωστό τρόπο αγοράς και αποθήκευσης των τροφίμων, τη μαγειρική βάσει οικογενειακών αναγκών, την αποθήκευση υπολειμμάτων τροφών, την ανακύκλωση συσκευασιών και, τέλος, ευαισθητοποιούνται σχετικά με την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που βιώνουν επισιτιστική ανασφάλεια. Παράλληλα, με το παραμύθι αναδεικνύονται σημαντικές αξίες, όπως η σημασία του δεσμού της οικογένειας και της αδελφικής αγάπης.

Η διάκριση αυτή, στην κατηγορία αριστεία προγράμματος/Δράσης ΕΚΕ, αφορά στο πρόγραμμα που υλοποιούν εξειδικευμένοι σύμβουλοι του κέντρου ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία.

Τα βραβεία CAEA είναι τα μόνα θεσμικά βραβεία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στην Ελλάδα, που εντάσσονται στις δράσεις του τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).