Τέχνη και αλληλεγγύη πάνε «χέρι – χέρι» στο 6ο Our Festival

«Τέσσερα χέρια είναι πάντα καλύτερα από δύο, οκτώ καλύτερα από τέσσερα, δεκαέξι καλύτερα από οκτώ…».

Με αυτό το μήνυμα αλληλεγγύης μας υποδέχεται το 6ο Our Festival, που φιλοξενείται στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, από 28/7 με 2/8.

Με μια πολυποίκιλη ατζέντα που περιλαμβάνει θέατρο, μουσική, κουκλοθέατρο, video art, χορό, προτάσεις για παιδιά και πολλά ακόμα, το φεστιβάλ συνεχίζει να αναδεικνύει νέες, αυτοδύναμες ομάδες και δημιουργούς.

Εφαρμόζοντας στην πράξη το μότο του, το 6ο Our Festival κινητοποιεί τον κόσμο να ενισχύσουν την δράση αλληλεγγύης του δήμου Χαλανδρίου, συγκεντρώνοντας τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. Παράλληλα, επιλεγμένες δράσεις του φεστιβάλ θα συνοδεύονται από τιτλισμό για κωφούς και βαρήκοους, ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα και ακουστική περιγραφή για άτομα με οπτική αναπηρία. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με απαραίτητη την επίδειξη δελτίου εισόδου, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο viva.gr.