Δωρεά για την ενίσχυση της ανακύκλωσης και τη διαχείριση των οργανικών αποβλήτων στο Δήμο Αγ. Δημητρίου

Ένα σύγχρονο απορριμματοφόρο και κάδους για την ανακύκλωση βιοαποβλήτων καθώς και καλάθια ανακύκλωσης εσωτερικών χώρων, παρέδωσε σήμερα ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, στο Δήμο Αγ. Δημητρίου, στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος της Περιφέρειας για την ενίσχυση της ανακύκλωσης και τη διαχείριση των οργανικών αποβλήτων και στους 66 δήμους της.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τη δήμαρχο Αγ. Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, για τη συμβολή της στην προώθηση πολιτικών ανακύκλωσης για τη διαχείριση των απορριμμάτων και υπογράμμισε ότι «για την Περιφέρεια Αττικής το έτος 2020 και το 2021 είναι οι χρονιές της ανακύκλωσης και της περιβαλλοντικής αναβάθμισης. Όλοι μαζί, σε συνεργασία και με τους δήμους, θα δουλέψουμε εντατικά, για να κάνουμε την Περιφέρειά μας, μία περιφέρεια πρότυπη στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων», τόνισε.

Από την πλευρά της, η κ. Ανδρούτσου ευχαρίστησε την Περιφέρεια Αττικής γι’ αυτή τη βοήθειά της. «Χαιρετίζουμε όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται για να πάμε την ανακύκλωση ένα βήμα πιο μπροστά και το στοίχημά μας από δω και στο εξής είναι αυτό το μήνυμα να το πάρουν οι πολίτες και να το μετουσιώσουν σε καθημερινότητα», προσέθεσε.