Κοινωνικό μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης για τη χρήση μάσκας

Την αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας από όλους προβάλει, μέσα από τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα, η Περιφέρεια Κρήτης.

Το μήνυμα, με σύνθημα «προστατεύουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε», στέλνουν δύο μικρά παιδιά που συνομιλούν μεταξύ τους, καθώς και με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός τους.

Με αφορμή την παραγωγή του τηλεοπτικού μηνύματος, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, σε γραπτή δήλωσή του, υπενθυμίζει την ανάγκη να μείνουμε σταθερά προσηλωμένοι στις καθημερινές ενέργειες που μας προστατεύουν από τον κορονοϊό, υπογραμμίζοντας την επιβεβλημένη χρήση της μάσκας

«Κάθε αγώνας κρύβει μεγάλες συγκινήσεις και ευχάριστες στιγμές όταν κερδίζεται. Ο αγώνας, όμως, που δίνουμε όλοι μαζί τους τελευταίους μήνες είναι συνεχής, είναι πρωτόγνωρος, είναι αγώνας για τη ζωή. Με την αποφασιστικότητα της κοινωνίας, τη θέληση των συνανθρώπων μας για την τήρηση των απαραίτητων μέτρων που προτείνουν οι ειδικοί, σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο, με την επιστημονική επάρκεια των ανθρώπων στις υγειονομικές ομάδες κερδίσαμε μεγάλες μάχες το τελευταίο διάστημα» αναφέρει ο κ. Αρναουτάκης και προσθέτει: «Η Περιφέρεια Κρήτης, αξιοποιώντας την ψυχική δύναμη δύο μικρών παιδιών, το φως από τα μάτια τους, το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα. Ένα μήνυμα που πρέπει να φτάσει σε κάθε γωνιά της Κρήτης και της Ελλάδας. Η χρήση μάσκας είναι επιβεβλημένη. Είναι απαραίτητη. Όλοι μαζί θα υψώσουμε ξανά το τείχος προστασίας απέναντι στον κορονοϊό. Το οφείλουμε στον εαυτό μας, στους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν».