Προσφορά του Ορειβατικού Συλλόγου Αγ. Νικολάου στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Ορειβατικός Σύλλογος του Αγίου Νικολάου ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα βοήθειας από το «Χαμόγελο του Παιδιού» συγκέντρωσε διάφορα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία πρόσφεραν μέλη του συλλόγου, στη διάρκεια των τελευταίων πεζοποριών. Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Tα τρόφιμα παραδόθηκαν στο παράρτημα του Ηρακλείου και Κοινωνική Λειτουργός Δέσποινα Ανουσάκη απέστειλε στο Σύλλογο ευχαριστήρια επιστολή του Οργανισμού «σχετικά με την σημαντική ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης που μας προσφέρατε, τα οποία θα διατεθούν στα παιδιά που στηρίζουμε μηνιαία, μέσω του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ηρακλείου, σε Ηράκλειο και Λασίθι. Είμαστε ευτυχείς που σας έχουμε συνοδοιπόρους μας στο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο έργο που ξεκίνησε πριν 24 χρόνια ο μικρός μας ιδρυτής Ανδρέας Γιαννόπουλος, “Να μην λείπει το χαμόγελο από κανένα παιδί”. Σας ευχαριστούμε ειλικρινά και ευχόμαστε από καρδιάς υγεία σε εσάς και τους αγαπημένους σας».

«Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε»
Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος, στην ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε στον Ορειβατικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου αναφέρει:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που αυτή την κρίσιμη για όλους στιγμή στρέψατε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Η συμμετοχή σας σήμερα λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη αξία μιας και η ανησυχία που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας τους τελευταίους μήνες λόγω του κορωνοϊ0ύ, δεν στάθηκε για εσάς εμπόδιο. Αντιθέτως ανταποκριθήκατε άμεσα και θετικά στην έκκλησή μας, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που εκπροσωπούμε, μέσω του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ηρακλείου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» βασίζεται εξολοκλήρου στις δωρεές ιδιωτών και επιχειρήσεων και όλοι εσείς είστε αυτοί που καθιστάτε εφικτό το να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε παιδί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν απευθύνεται σε κάποιους, δεν ανήκει σε λίγους. Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και ανήκει σε όλους αυτούς που μοιράζονται το ίδιο όραμα και αξίες: Φροντίδα, Αξιοπρέπεια και Ισότητα για κάθε παιδί στην χώρα μας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανήκει και σε εσάς που συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια κάθε παιδί να έχει όλα όσα δικαιούται.

Χάρη σε όλους μας, από το 1995 έως σήμερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και διεθνώς, στέκεται κάθε χρόνο δίπλα σε χιλιάδες παιδιά. Εξειδικευμένα δίπλα σε παιδιά θύματα βίας, παιδιά που εξαφανίζονται, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά που ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Κάθε ένα παιδί είναι μοναδικό και η επιστημονική ομάδα του Οργανισμού, του παρέχει όλα όσα αυτό έχει ανάγκη, δίνοντας άμεσα λύσεις σε συνεργασία με κάθε αρμόδιο φορέα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη! «Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε».