Προσφορά σχολικών ειδών λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Σχολικά είδη προσέφερε  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  το ψητοπωλείο «Πίνδος» στην οδό Καρδίτσης .

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Τα σχολικά είδη συγκέντρωσαν και  παρέδωσαν  οι ιδιοκτήτες του ψητοπωλείου  κος Τάνας Κων/νος και Θάνου Δήμητρα τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις οικογένειες με μικρά παιδιά  έτσι ώστε κανένας μαθητής-μαθήτρια να μη μείνει χωρίς τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό  κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τον τρόπο λειτουργίας του και την προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων ενώ παράλληλα τους ευχαρίστησαν  για την προσφορά τους .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).