Ένας αγώνας ως την Ανταρκτική για καλό σκοπό

Μια 64χρονη γυναίκα αγωνίζεται με μια Porsche σε ένα πανηπειρωτικό αγώνα ράλλυ, (θα φτάσει ως την Ανταρκτική), για να συγκεντρώσει χρήματα για μία αποστολή.

Η Renee Brinkerhoff αγωνίζεται με μία Porsche 356A του 1956 για καλό σκοπό.

Η κα Brinkerhoff είναι μια 64χρονη μητέρα δύο παιδιών που συμμετέχει στο World 35 Rally Tour. Οδηγεί μία Porsche, με την οποία έχουν  την ίδια ηλικία, ως την Ανταρκτική σε μια διοργάνωση η οποία αναμένεται να τερματίσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Το Project 356 World Rally Tour και η συμμετοχή της Brinkerhoff ξεκίνησε το 2013 και έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα 200.000 δολάρια. Ο τελικός στόχος είναι να συγκεντρωθεί 1 εκατομμύριο δολάρια, με όλα τα κεφάλαια να διατίθενται σε διάφορες ομάδες βοήθειας όπως το Ίδρυμα HAART στην Κένυα και το The Exodus Road στο Κολοράντο. Μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή, η Brinkerhoff θα κρατήσει την Porsche, παρόλο που της έγινε προσφορά να την βάλει σε μουσείο.

«Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι» , δήλωσε η Brinkerhoff στο κανάλι Fox και πρόσθεσε: «Είναι ένα αυτοκίνητο που πρέπει να το οδηγούμε να συμμετέχει σε νέες περιπέτειες και να σπάσει περισσότερα ρεκόρ. Οπότε δεν μπορώ να το φανταστώ να είναι έκθεμα σε μουσείο».